SON DAKİKA

Haber Ekspress

Elazığ’da deprem oldu haberin var mı?

Elazığ ve Malatya’yı vuran 6,8’lik depremden sonra tüm Türkiye’de başlayan yardım kampanyaları, Esenyurt Belediyesi’nin çok da umurunda olmadı. Esenyurt halkı depremzedeler için yardım yapmak isterken, bu konuda belediyeden muhatap bulamamanın derin acısını yaşıyor.

Elazığ’da deprem oldu haberin var mı?
Bu haber 30 Ocak 2020 - 23:41 'de eklendi.

Sosyal Demokrat belediyenin yaptığına bak!

Elazığ’da yaşanan 6,8’lik depremde sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi bölgemizdeki belediyeler TIR’lar dolusu yardımları bölgeye gönderirken, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un, tek bir kibrit çöpü yardım yapmamasının yanında, Küba ulusal kahramanı Jose Marti’nin doğum gününü törenlerle kutlaması büyük tepkiyle karşılandı.

Kriz Masası hikaye oldu

Esenyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesabından duyurduğu ‘Elazığ depremi için kurulan Kriz Masası’nın hiçbir şey yapmaması tartışmaları beraberinde  getirirken, çevredeki belediyeler TIR’lar dolusu yardım paketini bölgeye ulaştırdı bile… Çatalca ikisi sadece su olmak üzere 3 TIR, Silivri toplamda 2 TIR yardım gönderirken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli bizzat deprem bölgesine giderek acıları yerinde paylaştı.

“Yardım yapmak istiyorum ama…” 

Esenyurt Belediyesi’nin Elazığ’da yaşanan deprem kayıtsız kalmasına içerleyen ilçe halkı “Depremzedeler için bir şeyler yapmak istedik ama belediyede bu konuda bir muhatap bulamadık. Çocuklar üşüyor orada, biz burada elimiz kolumuz bağlı kaldık” sözlerini paylaşırken, yardımları başka STK’lar üzerinde yapmaya çalıştıklarını hatta çevre ilçe belediyelerinin gönderdiği TIR’lara vermek zorunda kaldıklarını anlattı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa