SON DAKİKA

Haber Ekspress

ELEKTRİĞİN OLMADIĞI YERDE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİĞİN OLMADIĞI YERDE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ
Bu haber 04 Ağustos 2020 - 9:28 'de eklendi.

2 yıldan bu yana sektörde yer alan Güneş Enerji Sistemleri Koruma Elektrikli Çit Sistemleri, müşterilerine birçok alanda hizmet veriyor. Merkezi Konya’nın Akşehir ilçesinde yer alan Güneş Enerji Sistemleri Koruma Elektrikli Çit Sistemleri, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

SEKTÖRDE 14 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ.”

Güneş Enerji Sistemleri Koruma Elektrikli Çit Sistemleri firma sahibi Sayın Mehmet Emin Kınık “Bu sektörde yaklaşık 14 yıldan beri hizmet vermekteyiz. 2 yılımız burada, daha önce de başka bir şehirde faaliyet gösteriyorduk. Biz, elektriğin olmadığı her yerde güneş enerji sistemleriyle elektrik üretiyoruz. Tarımsal sulamalarda, elektriğin olmadığı bazı bölgelerde güneş enerjisinden elektrik alıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz.” Diye konuştu.

“ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMLERİMİZ VAR.”

Sayın Mehmet Emin Kınık “Ayrıca bizim elektrikli çit sistemlerimiz var. Bu sistem zararlı tüm hayvanların ekili araziye girmesini yüzde yüz önlüyor. Cihazımızın özel bir teli var. Bu tel tarlanın çevresine konuluyor ve cihaza bağlanıyor. Cihaz tele elektrik veriyor. Elektriğin sayesinde hayvan bir kere dokunduktan sonra aynı bölgeyi terk ediyor.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa