SON DAKİKA

Haber Ekspress

En büyük teşekkürü “Devletimiz” hak ediyor

En büyük teşekkürü “Devletimiz” hak ediyor
Bu haber 25 Ocak 2023 - 11:15 'de eklendi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı ve İBB Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Recep Erol ilaç zehirlenmesinden dolayı yattığı Mimarsinan Devlet hastanesi’nden taburcu oldu. Erol’a hastanede yattığı süre boyunca tüm ile protokolünden destek yağarken, Büyükçekmece dışından da birçok ismin Erol’u ziyareti dikkatlerden kaçmadı.

Tüm dostlara teşekkür

Hastane çıkışı gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan deneyimli siyasetçi Erol “Dört gün boyunca hastanede yattım ve inanın bana oldukça zor bir iyileşme süreci yaşadık. Sanırım bir ilaç zehirlenmesi yaşadım. Bu süreçte bana destek olan ve dualarını esirgemeyen her kim varsa teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürümü de devletimize ediyorum. Özel hastanelerde olmayan bir bakım ve ilgi gördüm. Bu devlet bir lira almadan her gün onbinlerce insana şifa dağıtıyor. Ben tedavi sürecimi özel bir hastanede de geçirebilirdim ancak isteyerek devlet hastanemizi tercih ettim. Tüm hastane yönetimine ve bizlere bu imkanları sağlayan devletimizden Allah razı olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa