SON DAKİKA

Haber Ekspress

EN GÜZEL MEKAN SİYASETE KURBAN GİTTİ

Beylikdüzü’ndeki meşhur Kaptan-ı Derya restoran kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı, onlarca çalışan işsiz kaldı.

EN GÜZEL MEKAN SİYASETE KURBAN GİTTİ
Bu haber 14 Kasım 2020 - 11:36 'de eklendi.

OLAYIN BAŞLANGIÇ SEBEBİ KAFTANCIOĞLU OLARAK GÖSTERİLİYOR

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’a Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çektirmesi gündeme oturmuş, karşılıklı kaçak yapı polemiği başlamıştı. Kaçak yapı avına çıkan AK Parti ile CHP’liler arasında tartışmalar devam ederken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan yeğeni Ufuk İnan’ın işlettiği Kaptan-ı Derya adlı restoranın bazı bölümlerinin kaçak olduğu haberleri ulusal basında yer bulmuştu.

YÜZLERCE BENZERİ VARKEN NEDEN KAPTAN-I DERYA?

Bölgenin sevilen, sayılan isimlerinden İskender Duriç’in yıllarca işlettiği ve “Beylikdüzü’nün en güzel mekanı” olarak nam saldığı Kaptan-ı Derya restoranın yıkılma kararının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verildiği iddia ediliyor. Yüzlerce benzeri varken en nezih işletmenin yıkılması taraflı tarafsız herkesi üzdü. İlçe halkı sosyal medya hesaplarından; “İşletme sahibi CHP’li Ufuk İnan olmasaydı kimse o güzelim mekana dokunmazdı” şeklinde paylaşımda bulundular.

BÖYLE BİR DÖNEMDE ONLARCA ÇALIŞAN İŞSİZ KALDI

İşletmenin yıkılmasıyla birlikte, içinden geçmekte olduğumuz bu zor şartlarda onlarca kişi işsiz kaldı. Bunun yanı sıra Milli Emlak, SGK gibi devlet kurumları ile elektrik, su vb şirketlere yapılan ödemeler de sonlanmış oldu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa