SON DAKİKA

Haber Ekspress

Engelli vatandaşlar farkındalık etkinliğinde buluştu

Yaşam Eğitim Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, STK’lar ve dernek başkanları katıldı. Salonu tıka basa dolduran engelli vatandaşlar ve aileleri keyifli vakit geçirdiler. Şiir, dans ve halk oyunu gösterileriyle oldukça renkli görüntüler oluştu.

Engelli vatandaşlar farkındalık etkinliğinde buluştu
Bu haber 05 Aralık 2018 - 12:27 'de eklendi.
Gösteriler sonrasında mikrofona ilk olarak Yaşam Eğitim Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Bahattin Demir geçti.
Uzun yıllardır engelli vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Demir, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Yalnızca Engelliler Günü’nde değil, onları her gün mutlu edebilmek için toplum, kamu kuruluşları, belediyeler, STK’lar olarak engelli kardeşlerimize topyekün sahip çıkmalıyız. Unutmayınız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Biz bu yola yüreğimizi koyduk. Uzun yıllardır engelli kardeşlerimize büyük bir mutlulukla hizmet veriyoruz. Emin olun ki bir engelli vatandaşımızı sevindirmek evrendeki tüm maneviyatlardan ve maddiyatlardan önemlidir. Çünkü onlar bize Yaradanın emanetidir” dedi.
Yaşam Eğitim Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Bahattin Demir ve ekibinin çok önemli bir işi icra ettiklerini belirterek sözlerine başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ”Bir engelli çocuğu olarak, gözleri görmeyen bir adama 15 sene bastonluk yapmış bir evlat olarak bütün ölmüşlerimize de rahmet diliyorum. Yerel yöneticiler olarak, engelli vatandaşlarımıza hizmet edenler olarak yedi adet sosyal tesis yapıyoruz. Bu tesislerin hepsi engelli kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Engelli vatandaşa bakmak zorunda olan anne-babayı da o gün veya o hafta boyunca misafir edeceğiz ve en azından 365 günde bir hafta rahat etsin istiyoruz. Ocak ayında bu tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz.” diyerek açılışın müjdesini vermiş oldu.
HABER: Suat Can YURDUM
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa