SON DAKİKA

Haber Ekspress

ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI BAĞIŞ

Silivri’de faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarından Çizgi Koleji, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi engellilere dağıtılmak üzere Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne 30 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI BAĞIŞ
Bu haber 03 Aralık 2020 - 16:49 'de eklendi.

Silivri Çizgi Koleji ihtiyaç sahibi engelli bireylere dağıtılmak üzere Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne 30 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yapılan bağış nedeniyle eğitim kurumuna teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Böylesine anlamlı bir günde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze 30 adet manuel tekerlekli sandalye bağışlayan Çizgi Koleji Sahibi Ulaş Velioğlu’na örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Sizlerden aldığımız güçle ilçemizde yaşayan tüm ihtiyaç sahiplerine ve özel bireylere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çizgi Koleji Eğitim Kurumları sahibi Ulaş Velioğlu ise, Silivri Belediyesi aracılığı ile engelli bireylere destek olma imkanı sağladığı için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Özellikle sosyal belediyecilik anlamında çok güzel hizmetleri var. Çizgi Koleji olarak bizler de engelli kardeşlerimizin bu özel gününde onların yanında oluğumuzu hissettirmek adına Silivri Belediyesi aracılığı ile tekerlekli bağışında bulunuyoruz. Belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa