SON DAKİKA

Haber Ekspress

ENGELLİLER UÇAN ARABAYI BEĞENDİ

ENGELLİLER UÇAN ARABAYI BEĞENDİ
Bu haber 27 Eylül 2021 - 17:25 'de eklendi.

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerleri, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST 2021’i ziyaret etti. Yerli otomobil TOGG ve Akıncı TİHA başta olmak üzere yerli üretimleri çok beğenen engelliler, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı veTEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’la fotoğraf çekildi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde yapılan dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST  tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören dev organizasyona Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda eğitim gören kursiyerler de konuk oldu.

UÇAN ARABA ‘CEZERİ’Yİ BEĞENDİLER

Öğrenciler, Bilim Merkezi Atölyeleri’nden savunma sanayisinin araçlarının yer aldığı sergi alanlarına kadar her yeri gezdi. Kursiyerler, yerli otomobil TOGG ile Akıncı TİHA ve GÖKBEY ile uçan araba Cezeri’yi çok beğendi. Türk Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçaklarını da ilgiyle inceleyen ziyaretçiler bol bol fotoğraf da çekildi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı veTEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’la görüşen engelliler, birlikte fotoğraf çekildi. Bayraktar’da ziyaretlerinden dolayı kursiyerlere teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa