SON DAKİKA

Haber Ekspress

ERA KOLEJİ, KONUT ALANINDAN RANT SAĞLIYOR!

Beylikdüzü Sahil Mahallesi, Anafartalar Sokak No: 32 – 548 ada 15 parsel üzerinde, ‘ERA Kolejleri Beylikdüzü 2 Kampüsü’ adıyla faaliyet gösteren özel okulun ‘KONUT ALANI’na inşa edildiği ortaya çıktı.

ERA KOLEJİ, KONUT ALANINDAN RANT SAĞLIYOR!
Bu haber 04 Eylül 2018 - 21:14 'de eklendi.

KONUT ALANINA ÖZEL OKUL!

ERA Kolejleri adıyla faaliyet gösteren özel okulun Beylikdüzü 2 Kampüsü’nün konut alanına inşa edildiği ortaya çıktı. Yaklaşık 4 yıldır konut alanında yasa dışı şekilde faaliyet gösteren özel okulun geleceği belirsiz!

CEVAP HAKLARINI RESMİ YOLDAN KULLANMADILAR

548 ada 15 parsel üzerine inşa edilen yapının özel okul olarak faaliyet gösteremeyeceğini, arsanın resmiyette ‘Konut Alanı’ olduğunu, kendilerinin hangi resmi belgelere dayanarak yıllardır bu arsada ticari faaliyette bulunduklarını, ayrıca imar fazlalığı bulunup bulunmadığını resmi e-posta adresimizden sorduk. Kendileri sorularımıza resmi yollardan cevap vermeyi tercih etmeyip, telefonla bilgi vermeyi uygun gördüler.

BÜTÜN BELGELER VARMIŞ AMA…

Genel Yayın Yönetmenimizi arayan ve kendisinin ERA Kolejleri Beylikdüzü 2 Kampüsü Müdürü olarak tanıtan şahıs sorularımızı gördüğünü, her türlü belgelerinin bulunduğunu, ancak belgeleri bizlere göndermeyeceğini ifade etti.

“OKULUN BU YILKİ FAALİYETİ DURABİLİR!”

Olayı ortaya çıkaran, internet sayfamızın da genel yayın yönetmenliğini yapan Erol Öztürk şunları dile getirdi:

ERA Kolejleri Beylikdüzü 2 Kampüsü Müdürü olduğunu söyleyen bir şahıs beni aradı ve hiçbir eksiklerinin bulunmadıklarını dile getirdi. Ben de belge göndermelerini talep ettim. Göndermeyeceğini ifade etti. Haber yaparsam, kendilerinin de boş durmayacağını, avukatları aracılığı ile gerekeni yapacaklarını dile getirdi. Ben de ‘Hodri Meydan’ diyorum. Müdür Bey galiba sadece haberi yapıp kenara geçeceğimi sanıyor. Bugünden itibaren hem CİMER’e, hem Milli Eğitim Bakanlığı’na, hem Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerekli şikayetleri yapacağım. Yasa dışı faaliyet gösteren ERA Kolejleri Beylikdüzü 2 Kampüsü’nün durdurulması için bütün gayretimi göstereceğim.

OKULA MÜHÜR VURULURSA SORUMLUSU KİM OLACAK? 

Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasın az bir süre kala şayet ERA Koleji Beylikdüzü 2 Kampüsü mühürlenirse, okulda okuyan öğrencilerin akıbeti ne olacak? Mağdur kalan öğrencilerin sorumluluğunu kim üstlenecek? Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız’ın bu konuya hassasiyetle yaklaşacağından ve gerekli tedbirleri alacağından şüphemiz yok.

Erol ÖZTÜRK – Özel Haber

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa