SON DAKİKA

Haber Ekspress

ERDAL MANSUROĞULLARI’NDAN ANKARA ÇIKARMASI

ERDAL MANSUROĞULLARI’NDAN ANKARA ÇIKARMASI
Bu haber 26 Ekim 2023 - 10:43 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay delegesi ve Çiğli’de belediye başkanlık adaylığı için adı geçen güçlü adaylardan biri olan Erdal Mansuroğulları dün, Çiğli ilçe başkanı Erkan Akar ile birlikte CHP grup toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Erdal Mansuroğulları, sosyal medya üzerinde “Genel Başkanın İzmir’e selamı var” notunu paylaştı.

KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK VERMİŞTİ

İzmir kurultay delegesi olan Erdal Mansuroğulları, İzmir’de Kemal Kılıçdaroğlu’na imza ve tam destek vermişti.

CHP’nin 38. kurultayı yaklaşırken, CHP genel merkezi hem kurultaya hazırlık yapmakta hem de yaklaşan yerel seçimlere hazırlık yapmaya çalışmaktadır. Kurultay sonrası CHP’de değişim olur mu bilinmez, CHP genel merkezinin aday olacakların yoğun bir mesai harcayacağı bir yer olduğu kesindir.

İzmir’de disiplin kurulu üyeliği ve Çiğli belediye meclis üyeliği görevlerini yapan Erdal Mansuroğulları, il kongresi öncesi meclis üyeliğinden istifa edip kurultay delegesi oldu. Kurultaydan sonra Çiğli’de sevilen genç siyasetçi Erdal Mansuroğulları’nın adaylığını açıklayacağı yönünde bilgiler gelmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa