SON DAKİKA

Haber Ekspress

Erdoğan, devletin üst kademesiyle Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki devlet erkanıyla beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene katıldı.

Erdoğan, devletin üst kademesiyle Anıtkabir’de
Bu haber 10 Kasım 2020 - 9:26 'de eklendi.

Bugün 10 Kasım… Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yılında Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakmasının ardından saatler 09.05’te saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu. Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Erdoğan, buradaki deftere şu ifadeleri yazdı:

Vefatının 82’inci senei devriyesinde İstiklal Harbimizin başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz. Milletimizin varlık-yokluk mücadelesini zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal ve kahraman silah arkadaşları milletimizce yad edilecektir. Gelecek kuşaklara daha müreffeh, itibarlı ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beraberinde, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bakanlar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener, yüksek yargı üyeleri de Anıtkabir’deki törene katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa