SON DAKİKA

Haber Ekspress

ERDOĞAN: KENAR KÖŞE İLÇELER!

ERDOĞAN: KENAR KÖŞE İLÇELER!
Bu haber 26 Mart 2019 - 16:26 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Kapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Mitingi’nde yaptığı konuşmada, CHP’nin İstanbul, Ankara, İzmir adaylarının görev aldığı ilçeleri ‘Kenar-Köşe’ olarak nitelendirdi.


O İLÇELER SIRADAN GELDİ


AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Kapı’da düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada çarpıcı ifadelere yer verdi. Erdoğan, İstanbul’un dününü-bugününü görsellerle anlattığı konuşmasında, CHP’nin büyükşehir adaylarını da yerden yere vurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, ‘Yönetmeye kabiliyeti yok’ şeklinde tanımlayan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun gösterdiği adayların görev aldığı ilçeleri de küçümseyen sözler kullandı. Erdoğan, ‘Ya getirdiğin kişi, şu anda İstanbul’un bir ilçesinin belediye başkanı. Ankara’ya da yine şöyle bir kenar köşe belediye başkanını aday olarak gösterdi malum CHP. Ve İzmir’de de oraya rastgele, kenar köşe oradan bir tane ilçe belediye başkan adayını getirdi, aday yaptı’ sözleriyle, CHP’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun görev yaptığı Beylikdüzü’nü, Mansur Yavaş’ın görev yaptığı Beypazarı’nı, Tunç Soyer’in görev yaptığı Seferihisar’ı ‘Kenar-köşe’ olarak nitelendirdi.


‘SIRADAN İSİMLERİ GÖSTERMEK OLMAZDI’


Erdoğan diğer yandan aynı illerin AK Parti adaylarının geçmişini de övgü dolu sözlerle anlattı. Binali Yıldırım için, ‘Dikkat et, bizim şu anda belediye başkan adayımız yıllarca ülkemizde ulaştırma bakanlığı yapmış, İstanbul deniz otobüslerinin genel müdürlüğünü yapmış ondan sonra Başbakanlık, ondan sonra meclis başkanlığı, yani büyük fark. Dolayısıyla İstanbul gibi bir şehre de öyle rastgele bir isim yakışmazdı’ sözlerini sarf eden Erdoğan, Ankara adayları Mehmet Özhaseki’nin de Kayseri gibi bir şehirde Büyükşehir belediye başkanlığı tecrübesi olduğuna dikkat çekti. Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi’yi de İzmir’e layık gördüklerine vurgu yapan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da sıradan isimler gösterdiği için eleştirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa