SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ermenistan ordusu neye uğradığını şaşırdı -VİDEO HABER-

Ermenistan ordusu, yürürlüğe giren geçici ateşkese rağmen Cebrail ve Hadrut’u yeniden işgal etmek için saldırı düzenledi. Azerbaycan karşılık vererek 38 Ermeni askerini etkisiz hale getirdi.

Ermenistan ordusu neye uğradığını şaşırdı -VİDEO HABER-
Bu haber 11 Ekim 2020 - 13:18 'de eklendi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Ermenistan güçlerinin Tuğ köyü yönünden Hadrut’a, Aragül ve Banazur yönünden Cebrail’e saldırmaya çalıştığı bildirildi.

Açıklamaya göre Azerbaycan ordusunun önleyici tedbirleri neticesinde Ermenistan güçleri çok sayıda insan gücü ve askeri teçhizat kaybederek geri çekilmek zorunda kaldı.

38 ermeni askeri öldürüldü
İyi organize olmuş Azerbaycan birimlerinin, Ermenistan güçlerinin ilerlemesini engellediği ve tuzağa düşürdüğü, 38 Ermenistan askerinin öldürüldüğü, 2 Grad füze sistemi, 7 top ve 2 mühimmat kamyonunun imha edildiği belirtildi. Azerbaycan ordusunun tüm cephe boyunca avantajlı durumda olduğu kaydedildi.

Ermenistan ordusu Ağdam iline de saldırdı
Bakanlığın bir diğer açıklamasında ise Ermenistan’ın ateşkesi alenen ihlal ederek Ağdam ilinin köylerine ateş açtığı bildirildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa