SON DAKİKA

Haber Ekspress

EROL: İSLAM COĞRAFYASI KAZANDI

24 Haziran Genel Seçimleri’nden Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle çıkmasını yorumlayan Büyükçekmece AK Parti Grup Başkanı Recep Erol, kazananın tüm Türkiye olduğu mesajını vererek, “Büyük yürüyüşümüz hayırlı olsun” dedi.

EROL: İSLAM COĞRAFYASI KAZANDI
Bu haber 26 Haziran 2018 - 15:37 'de eklendi.

Büyükçekmece AK Parti’nin önde gelen siyasetçisi Recep Erol, Tayyip Erdoğan’ın zaferine yönelik bir kutlama mesajı yayınladı. Erol, ‘Güçlü Başkan, Güçlü Meclis’ başlıklı mesajında yeni sistemin tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, bu seçimin galibinin İslam coğrafyası olduğu vurgusunda bulundu.

İşte Erol’un o mesajı;

“GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ MECLİS. YENİ SİSTEM HAYIRLI OLSUN”

Bugün birlik kazandı, bugün millet iradesi kazandı, bugün mazlum ve mağdurlar, bugün TÜRK-İSLAM coğrafyası kazandı, bugün vatanın bölünmez bütünlüğü için nöbet tutan MEHMETÇİK kazandı. Bugün arkasında milyonlar ve onların duası olan, bugün mazlum milletler ve kimsesizlerin kimi olan kazandı. Bugün RECEP TAYYİP ERDOĞAN, bugün TÜRKİYE, bugün İSLAM COĞRAFYASI, bugün EVLADI FATİHAN kazandı.

Bugün ZAFER ÜSKÜP’te, SARAYBOSNA’da, BAKÜ’de, KIRIM’da, AFRİKA’da, FİLİSTİN’de, kardeşlerimizin yüreğinde hissedildi.

Biz çok şeyler biliyoruz, çok projeler biliyoruz, çok harita taslakları gördük. Ama onlar bir şeyi bilemedi; bu millete hiç bir şart ve durumda diz çöktürülemez.

BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜMÜZ HAYIRLI OLSUN”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa