SON DAKİKA

Haber Ekspress

EROL ÖZTÜRK: YETER ULAN!

Beylikdüzü’ndeki kamuya terk edilen arsaların talan edilmemesi için Hasan Basri Akın ile birlikte uzun yıllardır mücadele veren gazeteci Erol Öztürk isyan etti.

EROL ÖZTÜRK: YETER ULAN!
Bu haber 01 Nisan 2020 - 15:02 'de eklendi.

Erol Öztürk’ün gazetemize gönderdiği demecin tam metni:

 

Bu yazı bir isyandır ama asla pes ediş değildir! Ahmaklara duyurulur!

***

Hasan Basri Akın ağabeyimle birlikte çok uzun yıllardır Beylikdüzü’nde kamuya terk edilen arsaların, belediye başkanları tarafından talan edilmemesi için büyük mücadeleler vermekteyiz. ANAP’lı Orhan Tıraşoğlu’ndan başlayarak AK Parti’li Vehbi Orakçı ve Yusuf Uzun aleyhinde de bir sürü haber yaptık, yazılar yazdık, şikayetlerde bulunduk…

Lakin ne belediye başkanlarından, ne de (birkaç fevri söz haricinde) partililerden tehdit, hakaret, küfür işitmedik.

*** 

CHP’nin; yeşil alan işgalcisi olduğu mahkemelerce kanıtlanan müteahhit Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermemesi için çok çaba sarf ettik. Aday gösterilince de seçilememesi için uğraştık. Çünkü biliyorduk kamu arsalarına rant için saldıracağını…

O süreçte Gezi eylemlerine katıldık, oradaki yeşil alan ve ağaçlar için mücadele verdik… (Terörist unsurlar devreye girene kadar).

Gezi eylemlerine en yoğun desteği veren ilçelerden biri olan Beylikdüzü’nde CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından rant için 50 yıllık çam ağaçlarının katledilmekte olduğunun haberini yaptık, videolarını paylaştık, destek bekledik… Kimse destek vermediği gibi, Gezi eylemlerinde kıçlarını yırtanların bazıları yaptıkları yorum ve paylaşımlarda ağaçları bir tarafımıza soktular! Hatta katledilen ağaçların haberini yapan bazı gazeteci arkadaşlarımızı darp ettiler, kameralarını gasp ettiler!

*** 

Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’de emsal fazlası olduğunu, önündeki halk’a ait yeşil alanı yasa dışı yollarla ortağına peşkeş çektiğini belgeleriyle açıkladık, haberler yaptık… Malum güruhun bazı elemanlarından yine küfür ve hakaretler işittik…

*** 

Yıkılan Beylik Pazarı arsasına rant gözüyle bakan müteahhit Ekrem İmamoğlu’nun hayallerini suya düşürdük. Bugün orada gökdelen yükselmemişse, bu bizim sayemizdedir. Bu ve bunun gibi onlarca kamu arsası için üşenmedik, mahkemelere gittik, cebimizden para harcadık, bazı projeleri durdurmayı başardık, bazılarını başaramadık…

Tebrik, teşekkür, takdir beklerken, tehdit, hakaret, küfür işittik… Hem de; sözde yeşil alan sevdalıları, sözde aydın, sözde entelektüel, sözde solcu, devrimci, Atatürkçülerden…

*** 

Sadece biz mi? Değil tabi… Bizim haberlerimizi yapan gazete sahipleri ve çalışanları da bu küfür, hakaret ve tehditlerden nasiplerini aldılar, almaya da devam ediyorlar…

Bu malum güruh; yabancı ülkenin ajanlığını yapan vatan haini gazeteciler için “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ” diye anırırlar ama kendi yaşadıkları ilçede yeşil alanlar için mücadele veren gazetecilere saldırmayı marifet bilirler!

*** 

Bu embesiller; HIRSIZ BENİM HIRSIZIMSA İYİDİR mantığında olan, bir elinde Atatürk diğerinde Apo bayrağı taşıyan, AK Parti’li bir belediye başkanının yeşil alanı betonlaştırmasına bağırıp çağıran kendilerini yerden yere atan, kendinden olan belediye başkanının ise yeşil alanı katletmesini alkışlayan acayip yaratıklardır…

*** 

Son olarak; 11 bin 500 metrekare civarındaki yeşil alanın, Yeni Pazar Yeri yapılması için betonlaştırılmasına kısmen de olsa mani olduk ve Pazar tahtalarından yasa dışı yollarla sağlanacak 350 milyon lira civarındaki rantın önüne geçtik. Antrenmanlıydık… O yüzden tebrik, takdir ve teşekkür beklemedik ama yine küfür ve hakaretler işittik. Öyle ki; Pazar tahtalarını ölmüşlerimizin bir tarafına sokacak kadar şerefsizleştiler! (Yorumların tamamının ekran görüntüsü var).

*** 

Ulan gerizekalılar! Ulan ahlaksızlar! Ulan haysiyetsizler! Ulan gereksiz insanlar topluluğu! Yeşil alanın betonlaştırılmasına mani olursak sizler gibi aptallar ve sizlerin çocukları ve torunları da faydalanacak o yeşil alandan! Bu mücadeleyi kendimiz ve kendi çocuklarımız için vermiyoruz beyinsiz ahmaklar!

İşin en tuhaf tarafı da; bu embesillerin çoğunun kadın olması! Kendilerini dev aynasında gören bu kadınları, uzun yıllar öncesinden tanırız… Bunlar; “OKUMAYAN KIZ KALMASIN, KIZLAR OKUSUN” diye kampanya başlatıp, başı örtülü diye kızları okula almayanlarla aynı soydan gelmekte, aynı beyni taşımaktalar!

*** 

Bir de bizlere; “KİM BİLİR NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİLER DİYE SALDIRIYORSUNUZ” şeklinde aptalca soru soranlar var. Bu ahmaklara sadece şunu söyleyeceğim: SİZLERİN BİNDE BİRİ KADAR YALAKA OLABİLSEYDİK, İSTEDİĞİMİZ HER ŞEYİ ALIRDIK!

*** 

Başta ne dedim? Bu yazı bir isyandır ama asla pes ediş değildir!

Evet, isyan ediyorum! Beylikdüzü’ne Makarios yerine, Hasan Basri Akın’ın heykelinin dikilmemesine isyan ediyorum… Sağlığımızdan, paramızdan feragat ederek Beylikdüzü’nün yeşil alanları için verdiğimiz mücadelede takdir edilmeyip, küfür ve hakarete maruz kaldığımız için isyan ediyorum… Belgeli ve doğru haber yapan ve çok zor şartlar altında çıkan gazetenin sahibine ve çalışanlarına, sözde sosyal demokrat olduklarını iddia edenler tarafından edilen küfürlere isyan ediyorum!

Fakat istedikleri kadar anırsınlar! Biz; Beylikdüzü’ndeki kamu arsaları için mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüyo da vereyim… Bir sonraki haberimiz KAMEROĞLU METROHOME projesinde dönen dolaplar olacak! Sağlık Tesis Alanı’na yapılan bina… Ekrem İmamoğlu’nun aldığı villalar… Ve dahası…

*** 

Şunu da hatırlatayım: Pek çoğu değil ama ben ve birkaç gazeteci arkadaşım; küfür edenlere ve ettirenlere aynı şekilde karşılık veriyoruz vermeye de devam edeceğiz! YETER ULAN, HERKES HADDİNİ BİLECEK!

Bu pisliklerin çoğu; Cumhurbaşkanına, İçişleri Bakanına, MHP Genel Başkanına, Vatan Partisi Genel Başkanına, ağza alınmayacak hakaretler edip küfürler savuran, kendi genel başkanlarına yapılan en ufak eleştiriye ise tahammül edemeyen gerzeklerdir!

Allah bunlara Türkiye’yi yönetmeyi nasip etmesin!

Amin.  

NOT: KAÇ KİŞİNİN ÜSTÜNE ALINACAĞINI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa