SON DAKİKA

Haber Ekspress

EROL YILMAZ FARK YARATIYOR

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erol Yılmaz fark yaratıyor.

EROL YILMAZ FARK YARATIYOR
Bu haber 01 Kasım 2018 - 15:19 'de eklendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EROL YILMAZ KİMDİR?

Erol Yılmaz 1973 yılında Tunceli’de dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Avcılar’da lise eğitimini de Avcılar İnsa Lisesinde tamamlayan Yılmaz, İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur.

***

Evli ve 2 erkek çocuğu babası olan Yılmaz, aile mesleği olan meşrubat sektöründe iş hayatına adım atmış ve 37 yıldır yaşamını sürdürdüğü Avcılar’da 25 yıldır Erikli, Freşa ve Dimes Bölge bayiliklerini üstlenmiştir. Alsa Meşrubat, Ersa Su Meşrubat ve Melite Restaurant Yönetim Kurulu Başkanlığına da halen devam etmekte olan Yılmaz, Munzur Su A.Ş’nin de denetim kurulu üyeliğinde yer almıştır.

***

2014 yılı CHP Avcılar ilçesi yerel seçim çalışmalarında meclis üyeliği için aday olan Erol Yılmaz, stratejik çalışmalar yürüterek 2014 yerel seçimlerinin kazanılmasında önemli bir rol üstlenmiş ve CHP Avcılar Belediye meclis üyesi olmuştur.

***

4,5 yıl etkili bir yerel yönetim hizmeti sergileyerek başarılı bir çalışma dönemi geçiren Yılmaz, meclis üyesi olmasının yanı sıra Avcılar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Avcılar Engelliler Hizmet Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (AVENDER), Tunceli Hozat ilçesi Kültür ve Dayanışma Derneği’nde üyelik yapmış ve birçok STK’da önemli görevler üstlenmiştir.

***

Her fırsatta ailesi ve dostlarıyla bir araya gelen Yılmaz, doğaya ve canlıların yaşantısına verilen değerin, tüm zamanı ve hayatı iyileştireceği görüşü ve pozitif enerjisiyle, aranan bir siyasetçidir.

***

Sporsever kişiliği ile de adından sıkça söz ettiren Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde kongre delegeliği ve Avcılar Belediyespor’da başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

***

Siyasi hayatının en önemli adımı saydığı yerel yönetimde eşit, adaletli, ulaşılabilir hizmet anlayışına sahip olan Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanlığı Adaylık sürecindeki çalışmalarına devam etmektedir.

YILMAZ’IN ADAY ADAYLIĞI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ALDIK

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı ve CHP Meclis Üyesi Erol Yılmaz, belediye başkanı olması halinde, belediyenin en üst katında yer alan başkanlık makamını zemin kata taşıyacağının sözünü verdi. Yılmaz, “Başkanlık makamını halka indireceğiz. Dördüncü katta oturmayacağım, lüks içinde olmayacağım, halkın başkanı olacağım” diye konuştu ve gazetemize aday adaylığı ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

İnşaat mühendisliğinin önemine vurgu yaptı

İnşaat mühendisliği hayatın her alanındadır. Yürüdüğünüz yollardan tutun da yaşadığınız binalara kadar her yerde bir mühendislik kültürü vardır. Millete dokunan, vatandaşı ziyaret eden, düğünde, cenazede, doğumda halkın yanında olan başkan başarılı algılanabiliyor. Tabii bir de vatandaşın belediyeciliği nasıl algıladığı önemli.

“Halkın memnuniyetiyle oy oranı her zaman aynı değil”

Altyapı, yol, kaldırım, sağlık, sosyal yardımlar, parklar, bahçeler elbette önemli hizmetler. Ama bu hizmetler Büyükşehir Belediyesi’nin mi, ilçe belediyesinin mi algısı henüz yerleşmiş değil. Olumlu bir büyükşehir algısı varsa, ilçe belediyesine de olumlu olarak yansıyor. Halkın memnuniyetiyle oy oranı her zaman aynı değil. Bazen bir vatandaş belediye başkanı için ‘Hakkını yemeyeyim çalışıyor ama oy vermem’ diyebiliyor.

“Beklentiler yükseldi”

Vatandaşın önem verdiği hizmetler arasında sosyal yardımlar ve şehrin çehresini değiştirecek projeler ile temizlik geliyor. Günümüzde belediyelerden beklentiler de yükseldi. Daha önce su, kanalizasyon, yol, kaldırım gibi hizmetlere bakıyordu vatandaş.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa