SON DAKİKA

Haber Ekspress

ESAS KAHRAMANLAR KALBİ KIRIK ÇOCUKLARDIR

ESAS KAHRAMANLAR KALBİ KIRIK ÇOCUKLARDIR
Bu haber 26 Haziran 2021 - 23:11 'de eklendi.
Sosyolog Yazar Tv Programcısı Neslihan Karayılan,  Aslı BENCAN’ nın önderliğinde ev Sahipliğini Meet and Joy Park’ta gerçekleştirilen,”Bitmeyen Yolculuk-2” kitabının imza gününde yaptığı konuşmada, “ben bütün yolculukları kendime yaptım. Attığım her adımda biraz daha yaklaştım kendime. Hiçbirimizin birbirimizden bir farkı olmadığını ve bir çoğumuzun kalbi kırık çocuklar olduğunu gördüm. Ve esas kahramanlar kalbi kırık çocuklardı” dedi.
Sosyolog -yazar- tv programcısı Neslihan Karayılan, ”Bitmeyen Yolculuk -2” kitabının imza gününde
yaptığı konuşmada, ”Bitmeyen Yolculuk” kitabını ilk 1999’da çıkardığını, uzun bir aranın ardından ikincisi ile  yeniden okurlarıyla buluştuğunu hatırlatarak, “Bazen bir şey yapmak isteriz ama şartlar buna pek müsaade etmeyebilir. O şartların olgunlaşmasını beklersiniz. İyi ki bu kadar aradan sonra oldu. Bu anı, bu güzelliği yaşamam gerekiyormuş ne mutlu” dedi.
Neslihan Karayılan sözlerini şöyle sürdürdü:
”Ben çıktığım bütün yolları, yolculukları kendime yaptım. Ve tüm yolculuklarımda bir şeye inandım;  gökkuşağının bittiği yerde hazine saklıydı ve bir gün o hazineye ulaşacaktım. Buna her inandığımda yol biraz daha uzadı. Yol bir yere gitmiyordu, giden bendim. Yürüyen, yorulan, acıyan, sancıyan bendim. Attığım her adımda biraz daha yaklaştım kendime. Dönüştüm. Önce kendimi anlamaya çalıştım sonra tüm dünyayı. Hiçbirimizin birbirimizden bir farkı olmadığını ve bir çoğumuzun kalbi kırık çocuklar olduğunu gördüm. Ve esas kahramanlar kalbi kırık çocuklardı, ‘cesur yürek’, ‘spartacus’ gibi.. Ve her kahramanın ihanet edeni de çok oluyordu. Öyle ki, uğruna savaştıklarındı seni öldürmek isteyenler. Ama bilirsin, çıktığın yolda gökkuşağının bitiminde hazine saklıdır. Bugün bu hazineye ortak olan tüm güzel yüreklere teşekkürlerimle..
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa