SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Depremin yaralarını sarmak için bölgede çalışmalar yürüten Esenyurt Belediyesi, bu süreçte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için mama ve su desteği sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı
Bu haber 17 Şubat 2023 - 12:10 'de eklendi.

Kahramanmaraş merkezli depremde en fazla hasarın meydana geldiği Hatay’da yaraları sarmak için birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi ekipleri, can dostlarımızı unutmadı. Günlerdir Hatay’ın köylerini tek tek gezerek Esenyurt’tan giden yardımları depremzedelere ulaştıran ekipler, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için de mama ve su desteği sağlıyor. Esenyurt’tan deprem bölgelerine yardım tırları aracılığıyla götürülen mamalar, bölgedeki sokak hayvanlarını besleme noktalarına bırakılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa