SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt ‘ta bayram temizliği

Esenyurt ‘ta bayram temizliği
Bu haber 08 Ağustos 2019 - 12:26 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede bulunan tüm ibadethane, cadde ve sokakları temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan 43 mahallede yürüttüğü detaylı temizlik çalışmalarını tamamladı. Esenyurt’ta ki tüm cami ve cem evi, cadde ve sokakları mobil temizlik araçlarıyla dip köşe temizleyen ekipler, yoğun mesai harcayarak vatandaşların bayramı temiz ve hijyenik koşullarda karşılaması için canla başla çalıştı. Kurban Bayramı süresince de olumsuz bir durum yaşanmaması için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürecek olan ekipler, kurban kesim alanları başta olmak üzere tüm ilçede temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek kesim alanlarında oluşacak kötü koku ve kirliliği yok edecek.

İbadethaneler dip köşe temizlendi

Kurban Bayramı öncesi ibadethanelerde detaylı temizlik çalışması yaparak, vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını söyleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü Dini Kurumlar Şefi Adem Yalçın, “Ekiplerimizle birlikte Kurban Bayramı’na hazırlık olarak tüm dini kurumlarımızın temizliğini yapmış bulunmaktayız. Kurban Bayramı’nda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız tüm vatandaşlarımızın dini kurumlarımızda güzel bir şekilde ibadetlerini yapmasını sağlamak” dedi.

Temizlik ekipleri bayram nöbetinde

Kurban Bayramı’nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli ekiplerin oluşturulduğunu söyleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü Bölge Amiri Zeki Güneş, “Bayramda yıkama, kurban alanlarından da çöp alma işlemlerimiz devam edecek. Vatandaşı rahatsız edici herhangi bir koku yayılmaması için kurban kesim yerleri deterjanlarla yıkanarak temiz duruma getirilecek. Kurban Bayramı için ekiplerimizi oluşturduk. Bu ekiplerimizle kurban kesim alanlarında yıkama, konteyner boşaltma gibi işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bizim gayemiz burada temiz bir ilçede yaşamak. Vatandaşlarımızdan ricamız kurban kesim alanları dışında başka yerlerde kesim yapılmaması. Çünkü aşırı derecede koku yapıyor ve bu koku diğer vatandaşlarımızı rahatsız ediyor. Bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Biz Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak tüm personellerimizle Kurban Bayramı sürecince Esenyurt’a daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa