SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta hareketli saatler

Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Polis, elinde pompalı silah olan şüphelilerden birini bacağından vurarak gözaltına alırken yaralı şüpheliyi kaçırmak isteyen akrabasına da biber gazı sıkılarak engel oldu.

Esenyurt’ta hareketli saatler
Bu haber 12 Aralık 2019 - 12:55 'de eklendi.

Olay; Esenyurt Örnek Mahallesi 1450 Sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre saat 20.30 sıralarında sokakta karşılaşan iki grup arasında daha önce emanet alınan mermer kesme makinasının iade edilmemesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklar ve silahlar çekildi. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Kavgada, sokak savaş alanına dönerken 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis kavga edenleri havaya ateş ederek ayırmaya çalıştı. Bu sırada gruptakilerden silahlı Faruk U. polisin dört el havaya ateş etmesine rağmen elindeki silahı bırakmayınca bir polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bacağından yaralanan Faruk U.’yu olay yerinden otomobile bindirerek götürmeye çalışan ve akrabası olduğu öne sürülen kişiye de polis engel oldu.

Polis yaralıyı götürmekte ısrar eden kişiyi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Kavgaya karışan şüpheliler gözaltına alındı. Yaralanan beş kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan bir kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayın yaşandığı sokağı kapatarak, güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de çevrede delil aradı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa