SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta polis aracı elektrik direğine girdi

Esenyurt’ta polis aracı elektrik direğine girdi
Bu haber 27 Haziran 2019 - 11:13 'de eklendi.

ESENYURT’ta polis aracının yaptığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre H.E yönetimindeki 19 EU 440 plakalı otomobil kavşaktan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktı. Polis memuru F.A., bir anda önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. F.A.’nın tüm çabasına rağmen, önüne çıkan araca yandan çarpan ekip aracı takla atıp, elektrik direğine çarptı. Ekip aracı daha sonra yaklaşık 50 metre sürüklendi.

POLİS MEMURU KAZADAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU
Polis memuru F.A. takla atan aracın içinden şans eseri burnu bile kanamadan çıktı. Ekip otomobilinin çarptığı araçta maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın içinden çıkan polis memuru F.A. ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri elektrik direğinin devrildiği bölgede güvenlik önlemi aldı.

KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan kaza bir sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde ekip aracı önüne çıkan otomobile çarptıktan sonra takla atıyor. Sağ tarafa devrilen araç yol kenarındaki elektrik direğine vurduktan sonra dönerek, sürükleniyor. Polisin yardımına çevredeki vatandaşlar koşuyor. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa