SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta uyuşturucu operasyonu

Esenyurt D-100 karayolunda polis ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak yakaladıkları otomobildeki 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde bulunan bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Esenyurt’ta uyuşturucu operasyonu
Bu haber 04 Ağustos 2020 - 19:50 'de eklendi.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ‘Torbacı’ olarak nitelendirilen sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaları sırasında Namık Kemal Mahallesi’nden geçen D-100 karayolunda, şüphe üzerine bir aracı takibe aldı. Avcılar yönüne giden aracın yolunu kesen narkotik ekibinden  kaçmak isteyen şüpheliler, polis aracına çarptı. Polis ekibi 3 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde  bulunan 27 gram eroin maddesi, bir miktar para ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen bir cep telefonuna el konuldu. Esenyurt Asayiş Büro Amirliği’nde sorguya alınan şüphelilerle ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa