SON DAKİKA

Haber Ekspress

Eser Telimen, ‘Avrupa Ambulans Şoförlüğü’ ödülünü kazandı

Eser Telimen, Avrupa Acil Sağlık Hizmetleri Konferansı’nda Türkiye adına ödül alarak gurur kaynağımız oldu…

Eser Telimen, ‘Avrupa Ambulans Şoförlüğü’ ödülünü kazandı
Bu haber 14 Ocak 2024 - 10:48 'de eklendi.

Brüksel merkezli Avrupa Acil Sağlık Hizmetleri Birliği (EENA) tarafından düzenlenen prestijli Avrupa Acil Sağlık Hizmetleri Konferans ve Fuarı, Letonya’nın Riga kentinde başladı. 6-8 Ekim 2021 tarihlerini kapsayan bu önemli etkinlik, acil sağlık hizmetlerindeki yeniliklerin ve başarı hikayelerinin paylaşıldığı bir platform oldu. Etkinlik, EENA Başkanı Demetrios Pyrros’un ilham verici açılış konuşması ile başladı.

COVID-19 pandemisi sırasında Avrupa’nın dört bir yanından gelen acil hizmet yetkilileri, kendi alanlarında gösterdikleri üstün hizmetler nedeniyle EENA’nın Üstün Hizmet Onur Madalyası ile ödüllendirildi. Bu özel ödül töreninde, Türkiye’den Eser Telimen de yer aldı. İzmir’de yaşayan Telimen, ambulans şoförlüğü, arama-kurtarma ve yangın eğitmenliği gibi pek çok alanda gösterdiği olağanüstü çaba ve fedakarlıkla Avrupa Ambulans Şoförlüğü Ödülü’nü kazandı. Afet bilinci eğitmeni olarak da tanınan Telimen, aldığı bu ödülü sokak hayvanları yararına bağışlayarak büyük bir cömertlik örneği sergiledi.

Eser Telimen, mesleğine olan aşkını ve ambulans ekiplerine yönelik saygı çağrısını dile getirirken, “Mesleğimi seviyorum. İnsanlarında bize saygılı olmalarını, ambulans ekiplerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Zira bizler herkesin sağlığı için varız,” diyerek mesajını güçlü bir şekilde iletti. Telimen’in bu ödülü alması, hem Türkiye’deki sağlık çalışanlarına moral kaynağı oldu hem de uluslararası arenada ülkemizin gururunu artırdı.

Eser Telimen’in hikayesi, sadece bir ödül kazanmakla sınırlı değil; aynı zamanda bir fedakarlık, cesaret ve insanlık dersi sunuyor. İzmir’den başlayıp Avrupa’nın zirvesine ulaşan bu başarı yolculuğu, gelecek nesillere ilham veren bir öykü olarak tarihe geçti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa