21:20 - Kemal Aygün’den İkinci Uyarı: Tuvalet Suyu Altında Pazar Alışverişi!
14:37 - KİRA UYUŞMAZLIKLARINDA YENİ DÖNEM: “Oğlum Gelecek” Demek Tahliye İçin Yeterli mi?
14:28 - Polis memurunun dövülerek öldürüldüğü TÜVTÜRK’ten bir skandal görüntü daha çıktı
14:15 - CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan transfer için ilk sinyali verdi
01:37 - 7 kişi daha tutuklandı! Aralarında Simge Barankoğlu ile Menderes Utku da var
Milyonlarca insanın beklediği EYT düzenlemesinde tam sona gelindi derken AK Parti’den yapılan açıklama hüsrana uğrattı. AK Parti’ye yakın kaynaklar, EYT düzenlemesi ile ilgili takvimin Meclis’te ocak ayında başlayacağını aktardı.
Milyonlarca insanın beklediği EYT düzenlemesinde tam sona gelindi derken AK Parti’den yapılan açıklama hüsrana uğrattı. AK Parti’ye yakın kaynaklar, EYT düzenlemesi ile ilgili takvimin Meclis’te ocak ayında başlayacağını aktardı.
Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin son açıklama AK Parti’den geldi.
Düzenlemeye ilişkin takvimin nasıl olacağına yönelik açıklama yapan üst düzey bir AK Partili yönetici, “EYT düzenlemesi takvimi Meclis’te ocak ayında başlayacak” dedi.
Düzenlemenin içeriğinin ise nasıl olacağı konusunda henüz net bir bilgi yok. EYT düzenlemesi 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olanları kapsıyor.
TİSK Forumu’nda EYT’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, şu ifadeleri kullanmıştı:
“EYT durumu var. Onu aralık başında çözeceğiz. Tüm sorunları çözen kapsamlı bir düzenleme. Çalışma hayatında insanların kafalarındaki sorunları, endişeleri giderecek şeffaf düzenleme. EYT ve asgari ücret bekleyenler memnun olacak.”
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.