SON DAKİKA

Haber Ekspress

Fenomen Zeynep Odabaşoğlu engelli bireyler için Bağcılar’daydı!

Fenomen Zeynep Odabaşoğlu engelli bireyler için Bağcılar’daydı!
Bu haber 03 Aralık 2021 - 0:59 'de eklendi.

Ünlü Fenomen Zeynep Odabaşoğlu Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen ‘Engelsiz Dünya Dostu Festivalinde samimi ve içten halleriyle dikkatleri üzerine çekti…

Öğretmen, Influencer aynı zamanda 2 çocuk annesi olan Zeynep Odabaşoğlu Otizmli Çocukların Uygulamalı Davranış Analiz Eğitmenliği sertifikasına da sahip.

Hakan Solaker, Kemal Cenk Çetin ve değerli birçok sanatçılarında aralarında bulunduğu organizasyonda Ünlü İnfluencer plaketini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın elinden aldı.

Engellilere gönülden destek veren Fenomen

Zeynep Odabaşoğlu; “Bugün burada engel tanımayan arkadaşlarım ve sizlerle bulunmaktan çok mutluyum. Sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilen herkes “normal” ve “sağlıklı” olarak kabul edilmektedir. Fakat bu durumun, ömür boyu süreceğinin bir garantisi yok. Herhangi bir hastalık veya kaza sonucu her şeyimizi kaybedebiliriz. Engelli olmak bir engel değil, sadece aşılması gereken bir düşüncedir. Asıl engelliler, karşılarına çıkan engellere pes edip geçemeyenlerdir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa