SON DAKİKA

Haber Ekspress

GAZİANTEPLİLERDEN AK ZİYARET

Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziantepliler Dernek yönetimi, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ın Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması sonucu yeni ilçe başkanı olan Dilaver Sargın’ı makamında ziyaret etti

GAZİANTEPLİLERDEN AK ZİYARET
Bu haber 17 Şubat 2019 - 18:25 'de eklendi.

Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziantepliler Dernek yönetimi, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ın Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması sonucu yeni ilçe başkanı olan Dilaver Sargın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziantepliler Dernek Başkanı Mustafa Bozkurt, dernek yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çalışkan, Erol Özdemir, Muhammed Bozkurt, Aydın Şahin ve Barış Çelik katıldı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette bölge hakkında istişarelerde bulunulurken, Beylikdüzü’nün eksikleri ve sorunlarına da değinildi. Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziantepliler Dernek yönetiminde yer alan ve Büyükçekmece’nin ünlü tatlıcısı Baklavacı Mehmet Usta’nın da sahibi olan Erol Özdemir’in ziyarete getirdiği Antep uslü fıstıklı baklava da konuklara ikram edildi. Ayrıca Gaziantep İslahiyeli olan Beylikdüzü AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım da ziyarete katılarak hemşehrileri ile sohbet ederken, Gazianteplilerin bölgedeki çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa