SON DAKİKA

Haber Ekspress

GAZİANTEP’TE CHP-İYİ PARTİ İTTİFAK ADAYINA SERT TEPKİ!

Aylardır Gaziantep’te aday arayışını sürdüren İYİ Parti’nin; AK Parti’li Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in ismini açıklamasının ardından özellikle sosyal medyada CHP’liler bu isme sert tepki gösterdiler.

GAZİANTEP’TE CHP-İYİ PARTİ İTTİFAK ADAYINA SERT TEPKİ!
Bu haber 11 Ocak 2019 - 18:13 'de eklendi.

Gaziantep’te CHP il başkanının henüz göreve başlamaması nedeniyle Gaziantep CHP kurmayları genel başkanla görüşmek üzere Genel merkeze gitme kararı aldılar. Sosyal medya hesaplarında sadece CHP’li değil bir çok Gaziantepli de açıklanan Bekir Öztekin ismine tepki gösterdi. Yapılanın yanlış olduğu, açıklanan adayın kazanma şansının bulunmadığı yorumları yapıldı. Bu tepkilerden sonra gözler yeniden CHP’ye çevrildi. İYİ Parti İl Başkanı’nın CHP İl Başkanı ile görüşmeden bu açıklamayı yaptığı ve bu ismin kabul edilemeyeceği dile getiriliyor. Gaziantep’te aday arayışı içerisinde sular durulmuyor.

GAZİANTEP İYİ PARTİ VE CHP ANLAŞAMADI.

Bugün sabah saatlerinde genel merkezin aldığı karar doğrultusunda İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Serkan Karakuş’un ittifak adayı olarak açıkladığı Bekir Öztekin’e karşı aşırı tepki gelmesinin ardından CHP il ve ilçe yöneticileri bir araya geldi.

Yapılan görüşmede İYİ Parti İl Başkanı Serkan Karakuş’un, Bekir Öztekin’i genel merkezin bildirdiğini söylemesi üzerine CHP yetkililerinin de Celal Doğan’ın aday olmasını teklif etmelerine karşı mutabakat sağlanamamıştı. Her iki parti yöneticilerinin yapılan görüşmede anlaşma sağlayamaması üzerine CHP il başkanı atandıktan sonra tekrar görüşüp yeni bir isim arayacakları öğrenildi.

Gelişmeleri Gaziantep Temsilcimiz Metin Başbekçi yakından takip ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa