SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek Partisi İzmir’de Ahmet Güral Bombası

Gelecek Partisi İzmir’de Ahmet Güral Bombası
Bu haber 23 Ağustos 2020 - 23:14 'de eklendi.

Haber Merkezi Kurulduğundan beri yaptığı kongreler ve çalışmalar ile sahalara hızlı giriş yapan Gelecek Partisi İzmir’de hareketli günler yaşanıyor.

İzmir İl Başkanı Cem Kavur’un istifa etmesinin ardından yeni il başkanının göreve gelmesi ile Gelecek Partisi İzmir’de hareketli günler yaşanmaya başladı.

İzmir’de bir çok  derneğin muhasebeciliği yapan İl teşkilatının kurucuları arasında yer alan Ahmet Güral’ın il yönetiminde olacağı iddalar gündeme bomba gibi düştü. Ancak Güral İzmirde birçok parti yetkilisinin kendisi ile görüştüğünü, hatta çok değerli bir il başkanının kendisini arayarak kadrolarında ve yanlarında görmek istediklerini, Kendi kararını ailesi ve siyasette izmirde söz sahibi olmuş büyüklerine danışarak karar vermek ve bu kararını basına yazılı açıklama şeklinde duyuracağını belirtti.

Öte yandan kurucu il başkan yardımcısı olduğu partinin geçici olarak kongre yapması için yeni atanan il başkanının henüz aramadığını, kendisinin de bu durumdan rahatsızlık duyduğunu İlin bu zamana dek kira kontratından resmi işlemlerin tamamını kendisinin yaptığını,

İlçelerin kongre aşamasında ilde en çok işlem yapan il başkan yardımcısının kendisi olduğunu, ilçe başkanları atamalarında birkaç ilçeye kendi çevresinden isimler verdiğini söyledi.

Konak ilçe başkan atamasında özellikle büyük rol oynadığı ancak atanan ilçe başkanının malesef kendisini kongreye davet için nezaketen bir kere bile aramadığını anlattı.

Tüm bunlar gözönünde bulundurulduğunda tamamen yeni kurulan partiye küs olduğu,kırgın olduğu, Siyasete yön verebilecek çevresi ile kendisini düşünmeyenlerin karşısında olacağını belirtti.

Kendisi ile beraber partinin il yönetimine aldığı birçok yöneticininde kendisi ile beraber hareket edeceği kulislerde konuşulmakta.

En son olarak şu anda muhasebesini yaptığı derneklerin işlemlerine ağırlık vereceğini ve önümüzdeki haftalarda kesin kararını açıklayacağını belirtti

Kaynak : Taner Özgür

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa