SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelişi olay, gidişi kolay oldu

Gelişi olay, gidişi kolay oldu
Bu haber 03 Temmuz 2019 - 17:30 'de eklendi.

Getirildiği dönemde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve AK Parti İlçe Teşkilatı arasında ”Biz getirdik, seferleri biz başlattık” kavgalarına neden olan Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) seferlerinin iptal edilmesinin ardından siyasilerin konuya sessiz kalarak ‘görmedim, duymadım, bilmiyorum’ diyerek adeta 3 maymunu oynamaları vatandaşın tepkisine neden oldu

Siyasileri göreve davet ettiler

Bölge ulaşımı açısından rahatlatıcı niteliğe sahip olan BUDO seferlerinin neden iptal edildiğini merak eden vatandaşlar, ”Geldiğinde herkes sahiplendi. Seferler iptal edildiğinde neden kimsenin sesi çıkmıyor?” sorgulamasında bulundu.  Bölge halkının uzun zamandır beklediği, İstanbul – Bursa arasında ulaşım ağının büyük bir bölümünü kapsayan BUDO seferlerinin sona erdirilmesi ve siyasilerin konuya sessiz kalması hem vatandaşlar hem de Mimarsinan esnafı tarafından tepki ile karşılandı.

Önemsenmiyor mu?

Bölgenin hareketlenmesinde büyük bir etken olan BUDO seferlerinin ”herhangi bir neden” açıklanmaksızın iptal edilmesine tepki gösteren bölge halkı siyasileri göreve davet etti. Hem Büyükçekmece Belediyesi kanadından hem de AK Parti kanadından sahiplenen BUDO’nun iptal edilmesinin ardından gündemden çıkması ve her iki taraftan da seferlerin akıbetine ilişkin açıklama gelmemesi ilçe için önemli bir konu olmasına ve vatandaş tarafından talep edilmesine rağmen siyasiler tarafından önemsenmediği sonucunu ortaya çıkardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa