SON DAKİKA

Haber Ekspress

GENÇ: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HİÇ BOZULMAYACAK

GENÇ: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HİÇ BOZULMAYACAK
Bu haber 25 Mart 2019 - 12:05 'de eklendi.

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, demokrasinin temel taşı olarak ifade ettiği muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Genç, “Biz 31 Mart yerel seçimleri için toplanmadık buraya. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkışıklıkta toplumsal barışın, birlik ve beraberliğin bu ülkede hiçbir şekilde bozulmayacağının mesajını vermek için buradayız” dedi.

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde STK temsilcileri ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Yaklaşık 400 STK ile 1.100 kişinin katıldığı toplantıda vatandaşlar Şükrü Genç’i büyük bir coşkuyla karşıladı. Genç, sürekli iletişim halinde olmaları gerektiğini ifade ettiği konuşmasında, “Biz 31 Mart yerel seçimleri için toplanmadık buraya. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkışıklıkta toplumsal barışın, birlik ve beraberliğin bu ülkede hiçbir şekilde bozulmayacağının mesajını vermek için buradayız” dedi.

BİZİM İÇİN SEÇİMDEN SONRASI ÖNEMLİ

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, “Yaşamda olan herkesle bu işin içindeysek o zaman kimse bize bişey yapamaz. Bugüne kadar yapamadıkları gibi bu cumhuriyet kolay kurulmadı, yoktan var edildi bunu bir kez daha hatırlamalı.Bir araya gelip ülkesini işgalcilerden koruyorsa bu cumhuriyete sahip çıkmaktandır. Biz bugüne kadar kimseye nereden geldin, kime oy verdin gibi sorular sormadık. Biz 31 Mart yerel seçimleri için toplanmadık buraya.Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkışıklıkta toplumsal barışın, birlik ve beraberliğin bu ülkede hiçbir şekilde bozulmayacağının mesajını vermek için buradayız. Biz seçim için bir araya gelmedik seçimden sonrası için bir araya geldik. Seçim elbet biter. Daha önce de bittiği gibi. Bizim için önemli olan seçimden sonrası” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa