SON DAKİKA

Haber Ekspress

Genç gazeteciler Tolga ve Yağmur dünya evine girdi

Genç gazeteciler Tolga ve Yağmur dünya evine girdi
Bu haber 03 Temmuz 2019 - 13:39 'de eklendi.

Bölgenin başarılı ve genç gazetecilerinden; Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tolga Öztürk ve gazeteci Zeynep Yağmur Öncel Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Gazeteci Zeynep Yağmur Öncel ile hayatını birleştiren Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Tolga Öztürk ‘ün nikah ve düğün törenine; Öncel ve Öztürk ailesi, her iki tarafın akraba ve dostları ile bölgede görev yapan gazeteciler ve siyasetçiler katıldı.
Büyükçekmece World Point Yaşam Merkezi havuz başında gerçekleşen düğünde, genç çiftlerin nikahını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün kıydı. Gençlerin nikah şahitliklerini ise; Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ile İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert yaptı. Daha sonra düğün törenine Hanedan Balo Salonu’nda devam edildi.
Bizlerde Haber Ekspress Gazetesi olarak kıymetli meslektaşlarımız Tolga ve Yağmur’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa