SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi ‘nden Balıkesir İline Atama

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi ‘nden Balıkesir İline Atama
Bu haber 04 Ağustos 2020 - 0:26 'de eklendi.

İLKNUR KARAN BALIKESİR İL BAŞKANI OLDU

Umut Uçar- Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi ‘nden yapılan yazılı açıklama da, Ege bolge baskanligi Kuruluşun Balıkesir il Başkanlığına İLKNUR KARAN atamıştır denildi GESKON Ege Bölge başkanı ŞAHİN EKİCİ nin yaptığı açıklamada sayın İlknur KARAN Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunu Balıkesir de en üst düzey de temsil edebilir, kendisine güvenimiz ve desteğimiz tamdır, denildi. ŞAHİN EKİCİ yakında Ege turuna çıkacaklarını ve tüm teşkilatı ziyaret ederek, projeleri başlatıp, gençlerle bir araya geleceklerini belirtti.

Ayrıca Balıkesir İl Başkanlığı Ege Bölge Başkanlığına bağlanarak Ege Bölge Başkanlığındaki 8 il 9 ile çıkartılmıştır. Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici bu durumdan çok memnun olduklarını ve Balıkesir gibi bir il ile çalışmaktan gurur duyacaklarını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa