SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Kadın Kolları Kahvaltısı Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Kadın Kolları Kahvaltısı Gerçekleşti
Bu haber 27 Eylül 2020 - 16:35 'de eklendi.

Medeniyetin Temel Direği KADIN’dır teması ile Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı Kadın Kolları kahvaltısı yapıldı.

Gerçekleştirilen kahvaltıya Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici, İl Başkanı Güven Haber Ajansı ve Güven Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Taner Özgür, Kadın Kolları İl Başkanı Selda Eren, Gençlikten sorumlu il başkan yardımcısı Emre Tabanlar Tanıtım Medya Birim Başkanı ve Güven Haber Ajansı Editörü Umut Uçar, genç ve başarılı müzisyen sanatçı Aysu Ice, genç şair ve yazar Erhan Özdemir, Kick boks dünya şampiyonu Cesur Turgay, yazar ve sosyolog  Neslihan Karayılan, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Nazlı Baç, TÜMSAD İzmir İl Başkanı Erdoğan Gezer, Turkuvaz CO ve Kandemir Medya Grup Başkanı Hakan Kandemir ve Ceo Engin Karakaya, Nilay Özcan, Egede Son Saniye Gazetesi imtiyaz sahibi Emir Atilhan, Demokratik Anneler Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri Hülya Alar ve Fatma Bulut, Aydınlık Gazetesi Muhabiri Nurcan Akkul, Us medya yönetim kurulu başkanı Uğur Şener, Estrella Güzellik Merkezi Yurt Dışı Koordinatörü Burcu Selçuk  ve çok sayıda davetli katıldı.

Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici, İzmir İl Başkanı Taner Özgür, Kadın Kolları Başkanı Selda Eren açılış konuşması gerçekleştirdi.

Kahvaltının onur konukları  genç ve başarılı müzisyen Aysu Ice , Yazar ve Sosyolog Neslihan Karayılan ve Genç Şair ve Yazar Erhan Özdemir kısa birer konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Plaket ve Onur Belgeleri takdim törenine geçildi.

Aysu ICE, Hakan Kandemir, Engin Karakaya, Cesur Turgay, Nilay Özcan ve Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici’ye plaket takdim edildi.

Kahvaltıda Dilek Kılıç, Ali Sungur, Erhan Özdemir,  TÜMSAD İzmir İl Başkanı Erdoğan Gezer’e onur belgeleri takdim edildi.

Başarılı Sanatçı ICE’a Onur Plaketi

Kahvaltının konuklarından genç ve başarılı müzisyen Aysu ICE kahvaltının önemli isimlerinden biri oldu. Başarılı çalışmalarından dolayı Onur plaketini İzmir İl Başkanı Taner Özgür’ün elinden alan ICE kısa bir şarkı söyleyerek misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Yazar ve Sosyolog Neslihan Karayılan’da yeni kitabı Bitmeyen Yolculuk 2’den kısa bir şiirini okudu.

Şair ve Yazar Erhan Özdemir’de kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa