SON DAKİKA

Haber Ekspress

Geskon İzmir İl Başkanlığı’ndan spor kulüpleri için imza kampanyası

Geskon İzmir İl Başkanlığı’ndan spor kulüpleri için imza kampanyası
Bu haber 16 Ağustos 2020 - 15:30 'de eklendi.

İmzalar Yerini Bulsun,Kazanan Türk Sporu Olsun

Umut Uçar- Pandemi süresince en çok etkilenen sektörlerin başında şüphesiz amatör spor kulüpleri gelmekte. Geskon Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici Koordinatörlüğünde ve İzmir İl Başkanı Taner Özgür’ün yönetiminde

Gerek kira yükü gerekse stopaj yükü ile ağır şartlar altında Türk gençliğine spor hizmeti vermeye çalışan spor kulüpleri için İzmir İl Başkanlığı şartların iyileştirilmesi için yurt genelinde imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyasına katılmak isteyenlerin sosyal medya sayfalarından ulaşılması gerektiğini belirten İl Başkanı Taner Özgür kısa bir açıklama yaptı. Başkan Özgür açıklamasında;

Elimize ulaşan formları ilgili kurumlara aktararak takipçisi olacağız.”İmzalar Yerini Bulsun,Kazanan Türk Sporu Olsun”Diyerek imza kampanyasına tüm spor kulüplerini desteğe davet etti.

İzmir pilot bölge olacak diyen Başkan Özgür;

Nice başarılı sporcu çıkarmış bir kent olarak yine bir ilki başarmak için ve şehrimizdeki spor kulüplerinin daha fazla gence ulaşması için böyle bir kampanya yapmak kararı aldık. Umarım milletimize ve memleketimize hayırlı olur.Devlet büyüklerimizinde bu çağrımıza sessiz kalmayacağını Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun gereğini yapacağını umut ediyoruz.Kazanan Türk Sporu Olsun” diye konuştu.

Kapanyayı İmzalamak için aşağıdaki linki tıklayın

http://chng.it/VgsvZgzBL8

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa