SON DAKİKA

Haber Ekspress

Giresun’da sel felaketi!

Giresun’daki selde içindeki 5 jandarma ile kaybolan Jandarma aracı kuma gömülü halde bulundu. 5’i jandarma biri kepçe operatörü 6 kişiden 2 kişinin cenazesine ulaşıldı. Toplam vefat eden sayısı 4’e çıktı… Kayıp 11 kişi aranıyor…

Giresun’da sel felaketi!
Bu haber 23 Ağustos 2020 - 11:06 'de eklendi.

Giresun’da, Tirebolu- Doğankent yolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kaybolan 5’i jandarma 6 kişinden kimliği belirsiz birinin jandarma uzman çavuş, biri sivil iki kişinin cansız bedeni arama- kurtarma ekiplerince bulundu. Cansız beden, saplandığı toprak, taş ve balçıktan çıkarıldı. Gece Giresun Valiliği, bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son dakika açıklamasında, Giresun’daki sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 4’e çıktığını duyurdu.

Sel felaketinin hemen ardından Giresun’a giden İçişleri Bakanı Süleyman soylu acı haberi verdi. Bakan Soylu, “Maalesef Giresun’da 2 kişinin cansız bedenine ulaştık. Bunlardan bir tanesi jandarma evladımız, bir tanesi de vatandaşımız” dedi.

“Şu anda 11 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor” diyen Bakan Soylu, “Dereli ilçesinde kullanılabilir durumda tek bir dükkan yok, hepsi tamamen tarumar olmuş. Devletimiz bütün gücüyle beraber hem buradaki yaraları saracaktır hem de vatandaşımızın yanında olacaktır” diye konuştu.

Soylu, “Burada (Dereli ilçesinde) kullanılabilir durumda tek bir dükkan yok, hepsi tamamen tarumar olmuş. Devletimiz bütün gücüyle beraber hem buradaki yaraları saracaktır hem de vatandaşımızın yanında olacaktır” dedi.

“Şu ana kadar 127 vatandaşımız, arama kurtarmada kurtarıldı” diyen Soylu, vefat edenlerden birininin ismini şöyle duyurdu: “Üçüncü vatandaşımız Yasemin Özdemir’in de naaşına ulaşıldı. Allah rahmet eylesin…”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa