SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gölgelerin savaşı film çekimi tüm hızı ile devam ediyor.

Gölgelerin savaşı film çekimi tüm hızı ile devam ediyor.
Bu haber 18 Eylül 2020 - 22:57 'de eklendi.

2020’nin dikkat çeken yapımlarından olan ve kadrosundaki isimlerle adından sıkça söz ettiren Gölgelerin Savaşı filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapımcı ve Yönetmenliğini Serkan TUĞCU’nun yaptığı filmin kadrosunda dünyaca ünlü aktör Mike MİTHCELL’in yanı sıra Wilma ELLES, İskender BAĞCILAR, Ferdi ATUNER, Sinan BENGİER, Ekrem İSPİR’in yanı sıra İbrahim YILMAZ, Esra DEMİRKAPI, Esra ÖZCAN ve Ebru ÇÖMLEKÇİ, Esra GEZGİNCİ de yer alıyor.

İstanbul, Aydın, İzmir,Çanakkale ve Muğla’da çekimleri yapılan filmin 2021 Nisan ayında Avrupa ve Türkiye’de vizyona girmesi bekleniyor. Ülkemizin tanıtımına büyük katkısı olacak aksiyon-gizem  türündeki filmin daha sonra Tv kanalında dizi formatında devam edeceği öğrenildi. Filmin senaryosu ve müziklerini yapan aynı zamanda oyunculukla da uğraşan Serkan TUĞCU: “Bu zamana kadar çok emek harcadık. İmkansızı başararak destek almadan projeyi bu noktaya getirdik.Zor günler geride kaldı. Artık bu ve buna benzer güzel işler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Tüm ekibime ve oyuncu arkadaşlarıma bana inandıkları için çok teşekkür ederim. Filmimiz bittiğinde çok ses getireceğine inanıyorum.” Dedi.

Filmin oyuncularından Mike MİTCHELL ise; “ Türkiye’de çok az iş kabul ederim. Bu proje önüme geldiğinde yönetmenin hikayesi beni çok etkiledi. Herşeyi tek başına yapan birisi… Senaryo yazmak, oynamak,  çekimleri yapmak, filmin müziklerini oluşturmak.. Ve sonrasında kurgusunu yapmak… Gerçekten inanılmaz bi istek ve yetenek… Tüm bunları yaparken kimseden de destek almamak.. Maddi imkanlarını zorlamak… Düşünsenize dünya üzerinde tüm bunları tek başına yapabilen kaç insan vardır ? Bu hikayeyi duyunca hiç düşünmeden evet dedim. Tüm bu saydıklarımı tek başına yapan yönetmenle çalışmak benim için çok zevkli ve heyecan vericiydi… Serkan TUĞCU  ileride çok iyi filmlere imza atabilir.Filmin konusu da günümüz dünyasında yaşananların arka planına parmak basıyor. Heyecanla filmi izleyeceğim günü bekliyorum.” Dedi.

İskender BAĞCILAR ise; “Filmin kadrosunu görünce çok şaşırdım…Tüm bu isimleri bir araya getirmek bu şartlarda çalışan bir yönetmen için  öyle kolay bir iş değil. Yönetmenimizi sizler aracılığıyla bir kez daha tebrik ediyorum. Daha önce oynamadığım bir karaktere can verdim. Benim için de değişik bir deneyim oldu. “ dedi.

Filmde;  Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1930’da kurulan ve günümüze kadar gizliliğini devam ettiren birim ile dünyayı yöneten ailelerin birbiri ile mücadelesi anlatılmaktadır. Günümüz dünyasındaki ekonomik savaşlar, salgınlar gibi pek çok konuya da değinilen film Avrupa’da da pek çok ülkede vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin devamında dünyaca ünlü bir aktörün de kamera karşısına geçeceği, isminin ise sır gibi saklandığı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa