SON DAKİKA

Haber Ekspress

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap’tan Teşekkür

Güç Birliği Partisi  Genel Başkanı Ali Karnap’tan Teşekkür
Bu haber 15 Temmuz 2020 - 13:22 'de eklendi.

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap Genel Kurul nedeni ile bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Karnap konuşmasında;

12 Temmuz 2020’de yapılan Olağanüstü Genel Kurulumuzda Güç Birliği Ailemizin Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimizin oy çokluğu ile alınan kararlar neticesinde Genel Başkanlık görevini şahsımı yeniden seçmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Eski Genel Başkanımızı Sayın Filiz KORKMAZ’a da bu zamana kadar sürdürdüğü çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.

Kurulumuza teşrif eden Kurucular Kurulu Üyelerimizi, Genel Başkan Yardımcılarımızı ve Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Genel Başkanımızı ve tüm teşkilatlarımızı her biri birbirinden kıymetli partili arkadaşlarımı, canı gönülden sevgi ve muhabbetle selamlıyor, iyi günde kötü günde, birlikte yürüteceğimiz bu yolda, bir ve beraber olmaktan onur duyuyorum.

Birlikteliğin gücüne güç katmak adına atılan en somut ve güçlü bir adımı daha hep birlikte attık. Bu sebeple çok kıymetli başkanlarımızı sınırsız özverilerinden ve kararlı adımlarından dolayı takdir ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Ortak amaçlarımıza hizmet etmenin verdiği gururla, birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

Vatana ve millete faydalı bireyler olmak, çocuklarımıza güçlü bir Türkiye, mutlu bir gelecek bırakmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda aynı amaca hizmet edip, aynı duyguları paylaşanlarla yoluna devam etme kararlılığındayız. Yeni dönem siyaset anlayışımızda bilinen tüm sistemin dışında üretken ve verimli bir çizgiden sapmadan yolumuza devam edeceğimizi özellikle belirtmek isterim.

Kıymetli Arkadaşım,

Yeniliğin Adresi,

Değişimin Öncüsü,

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ’nde var olmayı vazife bilecek sevgili vatanperverler, biz olmak adına bir olmak adına bu kutlu davada birlikte yürümeye ben de varım diyorsanız!

Güç Birliği Partisi’nin tek kırmızı çizgisi vatanperverliktir. Kendisini vatanperver olarak gören her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını partimizin çatısı altında, bir olmaya çağırıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa