SON DAKİKA

Haber Ekspress

Güzel Şarkıcı Ayçam Yeni Şarkısı ‘Suni’ ile Yaza İddialı Giriyor!

Güzel Şarkıcı Ayçam Yeni Şarkısı ‘Suni’ ile Yaza İddialı Giriyor!
Bu haber 11 Haziran 2022 - 10:58 'de eklendi.

Ayçam’ın 6. Single çalışması Suni isimli Şarkısı Mahzen Media etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda Yayında. Seda Sayanın yeğeni olan Ayçam, Seda Sayan’ın birçok sunmuş olduğu programların yönetmenliğini üstlenmiştir. Hem başarılı yönetmen hem güzel şarkıcı olan Ayçam, 2021 yılında çıkardığı son şarkısı ile 11 adet ödül alarak yılın çıkış yapan kadın sanatçısı başarısını göstermiştir. Aşktan ziyade kariyeri için başarılı adımlar atan Ayçam, kalbi ile değil beyni ile hareket ettiğini açıkladı. Yeni şarkısını şöyle özetledi; “Günümüz suni insanlarına ve aşklarına dokunduğumuz bir şarkı oldu. Suni insanlar her zaman hayatımızda olacak ve bizim bu duruma alışmamız bu şarkıyla eğlenceli hal alacak.”

Suni şarkının sözü ve müziği Doğanay Karadeniz imzası taşıyor, aranjör koltuğunda ise Efecan oturuyor. Klibin yönetmenliğini ise Mert Arı Medya üstlendi. Projenin prodüktörü ise Tolga Aykut. Video klip Youtube NetD kanalında yayında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa