SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜZELLİK KOÇU UZMAN ESTETİSYEN AYŞE ÇETİNKAYA’DAN ONLİNE PLASMA FİBROBLAST EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ

GÜZELLİK KOÇU UZMAN ESTETİSYEN AYŞE ÇETİNKAYA’DAN ONLİNE PLASMA FİBROBLAST EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ
Bu haber 04 Haziran 2020 - 15:05 'de eklendi.

Tüm dünyada Plasma Fibroblast eğitimleri veren Privé Academy’nin Türkiye temsilcisi Güzellik Koçu Uzm. Estetisyen

Ayşe Çetinkaya, korona sürecinde online eğitim sistemiyle Plasma Fibroblast eğitimlerini sürdürdüklerini söyledi. Ömür boyu öğrenme sadece bir seçenek değil, çalıştığınız sektördeki tüm yeniliklerin her zaman farkında olmak ve bu nedenle yaptığınız işte başarılı olmak istiyorsanız bir zorunluluktur. Son dönemde insanlar daha fazla kolaylık ve erişilebilirlik için online eğitimi tercih ediyor ve eğitim almak için aşırı bir talep var.

Güzellik Koçu Uzman Estetisyen Ayşe Çetinkaya “Şuan Türkiye’de ve tüm dünyada popüler uygulamalardan biri olan “Plasma Fibroblast ( Cilt Sıkılaştırma ) yöntemi mükemmel cilt yenilenmesini sağlayan tamamen devrimsel bir uygulama yöntemidir.Plasma enerjisi ciltteki fazlalığı buharlaştırıp yok eder. Geriye sade güzellik kalır. Plasma Fibroblast herhangi bir cerrahi aletin kullanılmadığı, invazif olmayan yani cilde temas etmeden gerçekleştirilen bir tekniktir.” dedi.

Plasma enerjisinin vücudun hemen hemen her yerinde güvenle kullanılabileceğine belirten Uzm. Est. Çetinkaya, en çok kullanılan bölgeleri şöyle sıraladı:

“Üst gözkapağı sarkmaları, gözaltı torbaları, alın çizgileri, nazolabial çizgiler, sigara çizgileri(üst dudak üzerinde), boyun çizgileri, skar, milia, siğil, ben, cilt lekeleri, çatlaklar.”

Uzm. Est. Çetinkaya, yöntemin avantajları hakkında ise şu bilgileri verdi: “Kesi, dikiş ya da buna bağlı iz yok, minimal seviyede yan etki, cildin incelme riski yok ve elde edilen sonuçlar son derece doğal. Kalıcı bir yöntem olup, sorunun olduğu bölgeye bağlı olarak cilt tekrar yaşlanma sürecine girer ve yavaş yavaş yaşlanır. Uygulama son derece konforlu olup, cilt temizlendikten sonra lokal anestezi uygulaması ile çalışılacak bölge uyuşturulur. 30 dakika bekledikten sonra işleme başlanır ve işlem yine bölgeye göre 30-60 dakika sürer. Uygulama sonrasında 1-2 saat ısıya bağlı hassasiyet olabilir. Uygulama sonrası rahatlatıcı kremler kullanılmaktadır. Nokta nokta şeklinde oluşan kabuklu görüntü 5-8 gün içinde iyileşmektedir. 4-6 hafta sonra sonuç görülür. İhtiyaca göre işlem 8 hafta sonra tekrarlanabilir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa