SON DAKİKA

Haber Ekspress

HAKAN KALGIDIM’IN DERİN HİKAYESİ ŞAŞIRTACAK!

HAKAN KALGIDIM’IN DERİN HİKAYESİ ŞAŞIRTACAK!
Bu haber 19 Mart 2020 - 21:10 'de eklendi.

HAYAT HİKAYESİNİ YENİ PROJESİNDE ANLATACAK!

”Hakan Kalgıdım” ilk şarkısı ”Derin Hatıra” ile en mutlu ve en keyifli hissettiğimiz anların büyüsünü en derinlerde hissettirmeye hazırlanıyor.
Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ”Hakan Kalgıdım”; sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Ersen Kutluk’a ait olan ”Derin Hatıra”yı müzikseverlere ulaştırmak için geri sayıma başladı.
Özgün, iddialı ve dikkat çekici tarzıyla gelecek dönemde adından sıklıkla söz ettirecek ”Hakan Kalgıdım”ın, kalbinin derinliklerine işleyen aşk hikayesini ise bambaşka bir bakış açısıyla başarılı yönetmen Çağla Çağlar çekti.
Türk pop müziğine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan ”Hakan Kalgıdım”ın video klibi; rengiyle, dokusuyla ve sürükleyici hikayesiyle
geniş yelpazede müzik tutkunlarının dikkatini çekecek.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa