SON DAKİKA

Haber Ekspress

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK: HALFETİ’DE GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURMAYA KARARLIYIZ

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK: HALFETİ’DE GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURMAYA KARARLIYIZ
Bu haber 06 Mart 2021 - 16:23 'de eklendi.

Abdullah Yiğit/ Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bir futbol sahasının daha açılışı yapıldı.
Halfeti Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sentetik yüzeyli çim saha törenle açıldı.

İlçede, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ ın gençlere yönelik yatırımları sürüyor. Halfeti’de gençler, ücretsiz kurslarla üniversite hayallerine kavuşurken, boş zamanlarını ise spor aktiviteleriyle geçiriyor.

BİR MAHALLE DAHA FUTBOL SAHASINA KAVUŞTU

Yeni Halfeti’deki Siyah Gül mahallesinde bugün açılışı gerçekleştirilen saha açılışına; Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Meclis Üyeleri, gençler ve mahalle sakinleri katıldı.

BAŞKAN ALBAYRAK: VAATLERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ

Açılışta bir konuşma yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘Gençlerimizi sporla buluşturmaya kararlıyız’ dedi. Halfeti’nin her geçen gün yeni yatırımlarla geliştiğini bildiren Başkan Albayrak ‘Bundan sonra açılışlarımız daha sıklaşacak. Vaatlerimizi yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine yanıt veriyoruz. Onların dertleriyle dertleniyor, sevinçleriyle mutlu oluyoruz’’ dedi.

OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Albayrak öte yandan ilçeye kazandıracakları Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi yapımı için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa