SON DAKİKA

Haber Ekspress

HALİS MUHLİS EMPİRE İNŞAAT!

HALİS MUHLİS EMPİRE İNŞAAT!
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 16:25 'de eklendi.

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahraman’ın Esenyurt’ta yapımı yılan hikayesine dönen Empire İnşaat’taki kaçak yapılaşma tepkileri sürüyor. Halis Kahraman her şeyimiz yasal, inşaatta bir sorun yok derken inşaatta 17 kaçak yapı bulunduğundan dolayı Esenyurt Belediyesi ruhsat vermiyor.

2019 yerel seçimleri öncesine kadar AK Parti’de çeşitli kademelerde siyaset yapan, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olan, Bizim Beylikdüzü Vakfı’nı kurup başkanlığını yapan İş İnsanı Halis Kahriman’ın Esenyurt’ta Deva Partisi İlçe Başkanı olması ve siyasete bu ilçede devam etmeye başlamasının altında Empire İnşaat yatmakta.

Empire İnşaat’ta ne oldu?

Empire İnşaat, Necmi Kadıoğlu’nun belediye başkanlığı dönemde Halis Kahriman’ın sahibi olduğu Mert Holding bünyesinde Saadetdere Mahalelsi’nde start veriyor. İnşaat önce 22 kat olarak ruhsat alıyor. Ardından holdingin sahibi bir arsa trampa denilen sistemle Esenyurt Belediyesi’ne verilerek karşılığında o arsanın karşılığı olan inşaat alanı Empire İnşaat’ın üzerine ilave ediliyor. Aradan geçen zamanda arsayı Esenyurt Belediyesi üzerine almadığı gibi Empire İnşaat’a da ruhsat verilmiyor. Bir anlamda Empire İnşaat belediye ile arada geçen ön protokole güvenerek inşaatına devam ediyor. Bu arada Kadıoğlu görevinden istifa ediyor, Ali Murat Alatepe ve Kemal Deniz Bozkurt Empire İnşaat’ın bu protokolüne uymuyor. 2020 yılında ise şikayet üzerine inşaat durduruluyor ve 17 kat kaçak tespit ediliyor.

Bozkurt Kahriman’ı ziyaret etti?

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve yanında Belediye Başkan Yardımcıları Ali Susuz, Cemal Güneysu, Veysel Bal, Selçuk Günerhan ile birlikte 15 Haziran 2021 günü Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’ı ziyaret etti. Bu ziyarete tepki gösteren yurttaşlar; ‘Ortada 17 kaçak inşaat var. Bu inşaat neden bu kadar yükseldi. Buna kim izin verdi. İnşaat neden yıkılmıyor. Bunun hesabını sorması gerekenlerin ne işi var bu inşaatın sahibinin mekânında’ diyerek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve ekibine sert tepki gösterdiler.

Halis Muhlis Empire İnşaat!

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahraman’ın tek derdinin bu ilçede yükselen Empire İnşaat ve daha sonra buna benzer inşaatları yapmak olduğunu kaydeden yırttaşlar; ‘Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a insanlar güvendiği için oy verdiler. Görüldüğü üzere bu güven giderek şüphe uyandırmakta. Lütfen Esenyurt’un hakkını kimselere peşkeş kesmeyin. Yedirmeyin. Yiyenlerin hali ortada’ diyerek tepki gösterdiler…

HABEREKSPRESS – ÖZEL HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa