SON DAKİKA

Haber Ekspress

HANİ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM LALE, YEŞİL BİR HANİ İÇİN FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTURDUK

HANİ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM LALE, YEŞİL BİR HANİ İÇİN FİDELERİ TOPRAKLA BULUŞTURDUK
Bu haber 07 Mart 2021 - 16:37 'de eklendi.

Abdullah Yiğit/ Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Gelecek nesillere yeşil bir Hani bırakmak için güzel ilçemizde binlerce ağaç fidelerimizi toprakla buluşturduk.

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Yardımcısı Mehmet Taşan, Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Diyarbakır Orman İşletme Müdürü Metin Eratilla, Hani ilçesinde Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Hani Belediyesi personellerinin katılımı ile Yeşil Bir Hani İçin Çam Fidelerini toprakla Buluşturdular.

Program sonrasında Basın mensuplarına açıklama yapan Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Yeşil bir Hani İçin Fideleri Toprakla Buluşturduk İlçemize hayırlı uğurlu olsun. İşimiz gücümüz Hani ilçemize en güzel yere getirmek için hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Lale, Salih Bey, Dicle ve Şehit Sezgin Caddelerimiz, İlçe Sağlık Müdürlüğü Bahçesi, Mimar Sinan, Bilgehan Şapkacı ve Yasin Börü Çocuk Parkımızın yeşillendirilmesinde çam fidelerini İlçemize gönderen Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Sayın Cevdet Çiçek, Yardımcısı Sayın Mehmet Taşan ve Diyarbakır Orman İşletme Müdürü Sayın Metin Eratilla’ ya çok teşekkür ediyorum. Dedi
BUGÜN FİDAN, YARIN NEFES…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa