SON DAKİKA

Haber Ekspress

Harun Özer: Sahada kol kola yürüyeceğiz

Harun Özer: Sahada kol kola yürüyeceğiz
Bu haber 27 Kasım 2023 - 10:49 'de eklendi.

AK Parti’den Esenyurt Belediye Başkanı olarak aday adaylığını açıklayan 19 isim, Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer’in ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Geçmiş dönemlerde yaşanan hataların altını çizen Özer “Sahada kol kola yürüyeceğiz ve Esenyurt Belediyesi’ni geri alacağız” dedi.

Esenyurt tam kadro

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve Esenyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan aday adayları katılım sağladı.

19 aday adayı katıldı

Başkan Harun Özer, “Salondaki muhteşem birlikteliği adayımız açıklandıktan sonra kampanya döneminde aynı şekilde sahaya yansıtarak, Esenyurt Belediyesi’ni Cumhur İttifakı’na, AK Parti’ye tekrar kazandıracağız inşallah” dedi.Programın devamında Abdullah Sadıkoğlu,AbdurrahmanAda,Aytaç Aydın, Cesim Erdoğan,Fethi Kaya,FatihTaşdemir,Gazanfer Karakaş,Gürbüz Süleymanoğlu,HamitŞahin,Hamit Öncü, Kadir Çakır,Kerem Yıldız,MustafaAkboğa,Metin Toprak,Murat Özden,Savaş Taşkın,SedatSayımoğlu,Sıraç Susuz ve Togay Çoban olmak üzere 19 aday adayı kısaca kendilerinden  bahsederken aynı zamanda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa