SON DAKİKA

Haber Ekspress

HEY DOSTLUK!. NEREDEYSEN ÇIK

HEY DOSTLUK!. NEREDEYSEN ÇIK
Bu haber 27 Mart 2022 - 10:32 'de eklendi.

HEY DOSTLUK!. NEREDEYSEN ÇIK

“önüm arkam
sağım solum, yalancılık
hey dostluk!
nerdeysen çık..”

Bu gün eksik olan ne? Yoksullaşmamız. Yooo! sadece maddi anlamda yoksullaşmadık. Duygusal anlamda, dayanışma anlamında birbirimizin yaralarını sarma konusunda da yoksullaştık. Herkes kendi bacağından asılmak istenen koyun tarifinde. Sanırsın herkes üniforma giymiş, bir diğerinin kopyası herkes. Bizim diyeceğimiz ortak paylaşım alanlarımız, agoramız yok artık.
Mutluluklarımızı kutsamak yerine acılarımızı kutsar olduk. Yaralarıyla mutlu olmaya daha yatkın bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Eskiler şimdinin ”empati” denen modern kavramın ağababasını tanıyan koca yürekli bir nesildi. Ve onlar herkes için daha adil, daha vicdanlı daha temiz bir dünyanın düşünü paylaştıkları için bir arada durmanın ne kadar zenginleştirici bir  şey olduğunu biliyordu.
Şimdi bu duyguların esamesi okunmuyor. Hepimiz bir emniyet arayışı içinde dolaşıp duruyoruz. Oysa emniyetli olan tek şey, hiçbir hesap gözetmeden birbirimize sunacağımız sevgimizdir.
Belki de bugünkü sevgisizlik hali de sistemin bize dayatma ürünüdür diyeceğim ama sevgi bunların hepsinin üzerinden atlayabilecek bir şey olmalı.

O halde;
“önüm arkam,
sağım solum sevgi
hey dostluk!
nerdeysen çık..” diyebileceğimiz yollarda buluşalım..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa