SON DAKİKA

Haber Ekspress

Hozatlılar, Dost Sofrası Kahvaltısında Buluştular

Hozatlılar, Dost Sofrası Kahvaltısında Buluştular
Bu haber 03 Mayıs 2019 - 14:06 'de eklendi.

Dersim Hozat Kültür Ve Dayanışma Derneği Şirinevlerde ki dernek merkezinde düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği yöresel kahvaltıda bir kez daha Hozat’lıları buluşturdu.

Hozat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Haydar Çavuş ve Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu, Hozat ilçesi dışında ki tüm ilçelerde ve Tunceli genelinde de katılım olduğu kahvaltıda: CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik’in yanı sıra Dersim Dernekleri Federasyonu, Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı, Munzur Çevre Derneği, Yaşam Ağacı Derneği, Çemişgezek Derneği, Ovacık Derneği, Pülümür Derneği, Pertek Derneği, Sarısaltık Vakfı, Geyiksuyu Derneği,Torut Derneği, Hozat Cemevi, Avşeker Cemevi başkan ve yöneticileri, Sarısaltık Vakfı Araştırma Platformu (SABAP), İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyeleri: Hüseyin Aksu, Yılmaz Demirel, Ali Haydar Kahraman, CHP Meclis Üyesi Selçuk Bozkurt, Araştırmacı Yazar Ali Kaya, Araştırmacı Yazar Cemal Taş, Araştırmacı STK Aktivisti Celal Turna, Metalurji Mühendisi Cemalettin Küçük, Öğretim Görevlisi Ömür Şenol, Gazeteci Televizyoncu Hikmet Aydoğan, Piltan Dergisi Yayın Yönetmeni Okan Eroğlu, Türk Halk Müziği Sanatçıları: Hüseyin Göçmen, Ali Özel, Vedat Baran, Şenol Akdağ, Vedat Aldemir, Şair-Sunucu Aşık Berbati ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler Hozat’da yöresine ait, çökelik, tulum peyniri, koyun peyniri, bal ve tereyağı ile kahvaltının tadını çıkardılar.


Kahvaltıyı organize eden, emek veren ve katkılar sunan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Haydar Çavuş başka bir organizasyonda buluşmak dileğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

HABER: HIDIR ULAĞ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa