SON DAKİKA

Haber Ekspress

İLK RESMİ BAŞVURU ARLI’DAN.

Yerel Seçimler yaklaştıkça, Belediye Başkanlığı Aday adayları da netleşmeye başlıyor.

İLK RESMİ BAŞVURU ARLI’DAN.
Bu haber 08 Ekim 2018 - 9:47 'de eklendi.

Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuru Avcılar CHP Meclis Üyesi Ahmet Turan Arlı’dan geldi. İlçe binasında düzenlenen sade bir törenle Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Arlı, dosyasını Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan’a teslim etti. Dosyayı teslim alan Başkan Bozan; “Arkadaşımızın dosyasını inceledik. Aday adayı vecibelerini yerine getiren arkadaşımızın Belediye Başkan Aday adayı olmasında hiçbir sakınca bulunmamıştır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyor, cesaretinden dolayı da kendisini kutluyorum” dedi.

ARLI: ATATÜRK’E VE PARTİMİZE BU İMKANI BİZE TANIDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Avcılar Belediye Başkanı Aday Adaylığı için başvuran ve dosyasını İlçe Başkanlığına teslim eden Arlı; “Her partilinin Aday Adayı olmasında bizlere bu demokratik hakkı tanıyan başta Türkiye’nin kurtarıcısı ve kurucusu olan Mutafa Kemal Atatürk’e ve partimize teşekkür ediyorum. Aday Adaylık dosyamızı huzurunuzda İlçe başkanımız ve mülki amirimiz Erhan Bozan’a sunmuş bulunmaktayım. 2019 yılındaki seçim için başlatılan Bayrak yarışında da benimle beraber yarışacağımız tüm Aday Adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. ‘YENİ BİR AVCILAR’ sloganı ile yola çıktık; 450 bin insanın yaşadığı bu güzide kenti daha çağdaş ve daha yaşanılır bir hale getirmek için ekibimizle bu yola başvurduk” dedi.

ARLI: DAHA ÇAĞDAŞ BİR KENT YARATMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Arlı; Avcılar’ın 2009 depreminden bu yana üvey evlat muamelesi gördüğüne dikkat çekti ve bu haksızlığın bir şekilde önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Turan Arlı; “Bu haksızlığın ortadan kaldırılması halinde bir tarafı göl, bir tarafı deniz olan Avcılar’a ve halkına çok daha iyi yaşanabilir imkanlar sunulması olanak dahilindedir” diye konuştu.

ANNE VE BABASININ ELİNİ ÖPEREK HAYIR DUASI ALDI

Aday olup da başkanlığı kazandığı takdirde; hizmet için halkın ayaklarına gelmesini beklemeyeceklerini, hizmeti halkın ayaklarına götüreceklerini ifade eden A. Turan Arlı, Aday adaylık açıklamasında kendisine destek olmak için gelen anne ve babasının elini öperek hayır dualarını istedi.


Haber : Zafer YİĞİTER

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa