SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu, Çardak Altı Sohbetleri’nin konuğu olacak

İmamoğlu, Çardak Altı Sohbetleri’nin konuğu olacak
Bu haber 04 Eylül 2019 - 16:05 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, yedinci gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayacak. 5 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen Çardak Altı Sohbetlerine konuk olacak olan İmamoğlu, “Umut ve Ekrem İmamoğlu Özel” programıyla vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Çardak Altı Sohbetlerinden hemen önce saat 17:00’da Ümit Nar moderatörlüğünde düzenlenecek Sahaf Söyleşileri’nde ise Osmantan Erkır, “Atatürk’le Bir Tren Yolculuğu” konulu söyleşiyle Beylikdüzü halkıyla bir araya gelecek.

Saatler 21:15’i gösterdiğinde ise Karadeniz müziğinin başarılı ismi Resul Dindar şarkılarını Barış ve Sevgi için seslendirecek.

TARİH: 5 Eylül Perşembe

SAAT: 15.00 – 23.00

YER: Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı, Beylikdüzü – İstanbul

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa