SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu: Olan diplomamla ilgili haber yapmışlar

İmamoğlu: Olan diplomamla ilgili haber yapmışlar
Bu haber 21 Haziran 2019 - 12:07 'de eklendi.

Ekrem İmamoğlu, ‘üniversite diplomasi şaibeli’ iddiasını ortaya atan Sabah gazetesine imalı bir yanıt verdi: Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim; olan diplomamla ilgili.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, üniversite diploması ile ilgili iddialara tepki gösterdi. İmamoğlu, diplomasının şaibeli olduğunu iddia edip YÖK’e çağrıda bulunan Sabah gazetesine imalı bir yanıt verdi; “Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim; olan diplomamla ilgili” dedi.

‘ASİMETRİK ÖTESİ TAKLA ATILDI, NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR’

İmamoğlu, “Son dönemde atılan taklaları hepiniz izliyorsunuz. Ben bu asimetrik ötesi taklanın biçimini hayatımda hiç görmedim. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Konuşmadıkları konu da kalmadı. Bu sabah da benim diplomamla ilgili haber yapmışlar ama altını çizelim; olan diplomamla ilgili” diye konuştu.

‘SPOR TESİSİ OLMAYAN MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ’

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’nı kazanan, ancak 6 Mayıs’ta mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul’un amatör spor kulübü temsilcileriyle bir araya geldi. İmamoğlu, yeniden seçilmesi durumunda spor alanında yeni bir seferberlik başlatacaklarını söyledi. Örgün eğitim veren okulların yüzde 60’ının spor salonunun olmadığını bildiklerini ifade eden İmamoğlu, şöyle konuştu: “Tamamlayacağımız tesislerin hepsinin mutlaka engelli erişimi ve engelli spor yapma biçimine uygun inşa edileceğini de duyurmak istiyorum. Spor tesisi olmayan mahalle bırakmayacağız. Atletizme çok önem vereceğiz. Bu konuda İstanbul’un ciddi eksikleri var. Hızlıca 3 adet pisti İstanbul’a kazandıracağız. İstanbul’u bir olimpiyat kenti haline getireceğiz. Amatör ligleri ve kulüpleri destekleyeceğiz.”

‘SİYASİ KULÜPLERE PARA HARCAMAYACAĞIZ’

İmamoğlu, “Belediyenin imkanlarını, parasını, sponsorluklarını, taraftarı bile olmayan ya da siyasi anlam taşıyan kulüplerin zenginleşmesi, milyon dolarlık sözleşme yapması için İstanbul adına söz veriyorum ki asla ve asla israf etmeyeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa