SON DAKİKA

Haber Ekspress

“İMAMOĞLU TALİMAT VERİYOR, ÇALIK TEK TEK UYGULUYOR”

“İMAMOĞLU TALİMAT VERİYOR, ÇALIK TEK TEK UYGULUYOR”
Bu haber 25 Mart 2024 - 12:14 'de eklendi.

Beylikdüzü’nde bulunan ve namı dünyaya yayılan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a sitem etti. Ekrem İmamoğlu talimat veriyor, Mehmet Murat Çalık’ta bu talimata uyuyor diyen Balcı, “İmamoğlu’ndan habersiz parmağını oynatamıyor. Gurur var. İnsanlık var. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık zavallı” dedi.

İSTANBUL’U BIRAKTI BALIKÇI KENAN İLE UĞRAŞIYOR

30 yıldır Beylikdüzü’nde vatandaşlara hizmet ettiğini belirten Balıkçı Kenan Balcı şu ifadelerini kullandı, “Beylikdüzü’nde yıllardır esnaflık yapıyorum. 15 senedir Anadolu Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’nde hizmet vermekteyiz. Ekrem İmamoğlu bize zulüm yapıyor. Bir değil. İki değil. İşi, gücü İstanbul’u bırakmış esnaf Balıkçı Kenan ile uğraşıyor. Baskıları bitmiyor. Yıldırma politikası uyguluyor.”

ANADOLU CADDESİ BENİM TAPULU MALIM

Her gün yeni bir şeyle uyanıyorum diyen Balıkçı Kenan Balcı: “10 sene önce Anadolu Caddesi için bizden yer istediler. Bizde vatandaşlarımız için kendi arsamız üzerinde bulunan Anadolu Caddesi’ne yerimizi verdik. Yetmedi 10 sene sonra geldi tapulu arazimizin arka tarafındaki yerimizi işgal etti. Kulubüleri koydu. Tapulu arazimize çöktü. Ben esnafım. Benim kavga edecek gücüm yok. Ben işime bakarım. Balığımı satarım. Son olarakta 15 Mart 2024 tarihinde bizi mahkemeye vermiş. Yine kendi arazimizde otopark olarak kullandığımız alanı istiyorlar. Elimizi verdik kolumuzu maalesef alamıyoruz” ifadesini kullandı.

RUHSATIMIZI İPTAL EDİYORLAR

15 yıldır Anadolu Caddesi üzerinde hizmet verdiğini ifade eden Balcı, “Ruhsatımızı 15 sene önce aldık. Bütün prosedürleri yerine getiriyoruz. Devletimize, belediyemize bir kuruş borcumuz yok. Ama onlar bizim yenilenmesi gereken ruhsatımızı yenilemiyor. İmamoğlu ne diyorsa Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık onu yapıyor. Karşımızda İmamoğlu’nun yeri var. Hepsinin ruhsatı var. 30 senedir ben Beylikdüzü’nde esnaflık yapıyorum. Biraz insanda gurur olur. İnsanlık olur. Beylikdüzü halkı, Balıkçı Kenan’dan 30 senedir alışveriş yapıyor. Biz bir Allah’ın kulunu incitmedik. Biz onların istediğini yapmadığımız için ellerinden ne geliyorsa bize saldırıyorlar” dedi.


METREKARESİ 150 BİN LİRA OLAN ANADOLU CADDESİ’NE
İMAMOĞLU BİN 500 LİRA VERDİ

Güncel fiyatın altında fiyat verdiklerinide belirten Balcı, “Anadolu Caddesi’nin üzerinde bulunan yerlerin metrekare fiyatı 150 bin lira. İmamoğlu, bizim arazimizi bin 500 liraya gasp etmeye çalışıyor. Bugün bin 500 liraya Beylikdüzü’nün göbeğini bırakın Anadolu’da bile yer alamazsınız. Ama onlar bizi yıldırmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafında olduğumuz için bize yapmadıkları kalmadı. Parça parça arazimizi elimizden almaya çalışıyorlar. Ben kimseye zarar vermedim karıncayı incitmemişim. Bu zulümleri yapmasının sebebi istediklerini yapmamış olmamız. İstediklerini vermemiş olmamız. Buradan çağrıda bulunuyorum ve başka Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yetkililerden yardım istiyorum” diye konuştu
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa