SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu’na verdiği destek canına mal oluyordu

İmamoğlu’na verdiği destek canına mal oluyordu
Bu haber 20 Haziran 2019 - 16:32 'de eklendi.

Ülkücü kökenli İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt, Ekrem İmamoğlu’na verdiği desteğin bedelini az kalsın canıyla ödüyordu. Bozkurt’un, geçtiğimiz günlerde eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir ile birlikte İmamoğlu’na desteklerini açıklamasının, ülkücüleri rahatsız ettiği ve tepkilerini bu şekilde verdikleri düşünülüyor.

SEBEP: İMAMOĞLU’NA DESTEK
Eski ülkücü kökenli, İYİ Parti’nin İstanbul kurucularından Metin Bozkurt, ülkü ocaklarına bağlı bir grup tarafından feci şekilde darp edildi. Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bozkurt’un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, yaşanan olayın perde arkasındaki sebep Ekrem İmamoğlu’na verilen destek olarak göze çarptı.

ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ
İYİ Partili Metin Bozkurt, Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’na karşı sergilediği açık desteğin bedelini az kalsın canıyla ödüyordu. Ülkü Ocakları’ndan olduklarını ifade eden bir grup tarafından öldürülesiye dövülen Metin Bozkurt’un, geçtiğimiz günlerde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir ile birlikte Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulunarak desteklerini açıklamaları yaşanan feci olayın habercisi niteliğinde ön plana çıktı.

İMAMOĞLU’NU DESTEKLEMEK SUÇ MU?
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Demir ile birlikte Ekrem İmamoğlu’na destek mesajları veren Bozkurt’un, akabinde yaşadığı saldırı, gündeme, ‘İmamoğlu’nu destekleyenlerin sonu böyle mi bitecek?’ sorusunu getirdi.

DEMOKRAT ÜLKÜCÜLER DE İMAMOĞLU DEDİ
20 yıldan bu yana ilk defa İstanbul’u kaybeden AK Parti’nin, tartışmalı itirazı ve neticesinde seçimlerin iptali, bir çok AK Parti ve MHP’linin tepkisiyle karşılık bulmuştu. 23 Haziran seçimlerine yaklaştıkça Ekrem İmamoğlu’na karşı farklı cephelerden bir bir açıklanan destekler dikkat çekerken, en dikkat çekici destek ise eski siyasilerden oluşan ve kendilerini Demokrat Ülkücüler tanımlayan gruptan gelmişti

GÖZLER ÜLKÜ OCAKLARINDA!
Diğer yandan yaşanan saldırı ile alakalı, Ülkü Ocakları’ndan nasıl bir açıklama geleceği merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa